Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Dla was nawet 2dni pisania na gg z dziewczyną jest rzeczą nieosiągalną

Polecane posty

no chyba ze kafeterianka znowu zalozy temat gdzie bedzie płakać i znajdzie się drugi frajer co będzie chciał ją pocieszyć i poznać :D

Gość  Dash Rysiu
Jestem gejem i wcale się tego nie wstydzę!

Gość gość
Jej tu nie ma. Tylko ty zakładasz prowokacyjne tematy. Wszystko oczywiście zmyślone bo jesteś projektem.

kafeterianka istnieje naprawde i wiem ze pisze na forum bo poznaje ją i jej posty po stylu pisania :) i jestem projektem samego siebie bo opisuje swoje zycie i historie :D

Gość gość
Dash czy twoja mama jak byla mloda opietalala galki facetom?bo moze ty taki jestes z powodu diety wysokonasiennej twojej matki.potem ty wypijales z cyckow jej to co ona wczesniej polknela.

Gość gość
Każdy projekt tak pisze bo chce się uwiarygodnić. Nie ma powodu żeby ci wierzyć.

wyj****e mam w to czy mi wierzycie czy nie bo ja chce dotrzeć do kafeterianki a wiem że ona napewno już się domysliła że to o nią chodzi, nawet parę razy odpowiedziała mi w moich tematach

Gość gość
Wiadomo ze jak kobieta w ciazy pije alkohol to ma to wplyw na rozwoj plodu.a czy jak kobieta polyka nasienie w ciazy czy to ma wplyw na dziecko?