Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Ile znacie spośród zespołów, które ostatnio słuchałam?

Polecane posty

Przez ostatni tydzień męczyłam głównie zespoły takie jak Obscure Sphinx, Electric Wizard, Agalloch, Mord`a`Stigmata, Mgła, Batushka, Taake, Oranssi Pazuzu i Ulver. Alez mam niszowy gust, ile z tego znacie? :classic_cool:

Gość gość
Niczego z tego nie znam bo mnie to nie interesuje ja słucham dubstepu

Gość gość
Sama muza dla gimbusów, którzy liczą na fejm 🖐️

Gość Mizantropia odraźa 1994
Mizantropia zdziro zapamiętaj raz na zawsze że Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola) opole ma 4 teatry

Gość gość
Nie znam żadnego z tych zespołów, ale wszystko oprócz współczesnej muzuki komercyjnej można uznać jako "dobry gust"

To nie jest "muza" tylko muzyka, i wątpie żeby jakikolwiek gimbus słuchał tych zespołów. Gimbaza jeszcze nie sięga tak głęboko, oni dopiero zaczynają swoją przygode z muzyką.

Gość gość
Ja właśnie słucham nowej płyty Korna.

Gość gość
Haha znam te wszystkie utwory i zespoły jakie ty mizantropia słuchasz i jakoś dużo osób z gimnazjum taka muzykę słucha może i nie rozumieją muzyki ale słuchają

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Mizantropia odraźa 1994 czemu ty mnie wredna zdziro i typko ignorujesz wbij sobie do łba że Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola nie ładnie typko tak ludzi ignorować potem się dziwisz że jestem do ciebie niemiły sama chciałaś będziesz mnie ignorować to będę tak długo w tym temacie pisać i spamować aż zwrócisz na mnie suko i ku/rwo uwagę szmato j****a

Gość gość
Mizantropia a co sądzisz o festiwalu polskiej piosenki w Opolu? I o tym wrednym typie z namysłowa?

Gość gość
I na chuj wklejacie te informacje o namysłowie... spamujecie czyms co nigdy nie było nawet lekko zabawne.

Gość gość
Oni Namysłowem wkurwiają mizantropie bo to Szmata by ją z kafe wykurzyć

Gość gość
tylko 2 nie znam i co z tego? Jakiś problem?

Gość gość
Gimbometalówa powróciła :D

które z tych zespołów są według ciebie "gimbometalowe"? Możesz się nie znać na tej muzyce, możesz mnie nie lubić, ale nie piernicz od rzeczy, bo się ośmieszasz. Już widze jak jakiś gimbus słucha Electric Wizard albo Oranssi Pazuzu zamiast Huntera, Sabatonu albo Luxtorpedy :)

Gość gość
co wam to da, że ją wykurzycie z kafe? Zresztą prawie jej tu nie ma, tylko jakieś ofiary losu od Namysłowa i inne ludzkie odpady ☹

Gość gość
Metal to najlepsza muzyka, czym bardziej mrocznie tym lepiej, takie jest moje prywatne zdanie, nie oczekuję potwierdzenia ani oklasków ☺