Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja jestem w ciazy i jestem weganka, czuje sie znakomicie !! Polecam !

Polecane posty

Gość gość

Wyniki krwi cudo jak to lekarz stwierdzil. Ani razu nie mialam mdlosci. Jestem pelna energii. To juz 8 miesiac. Przytylam 5 kg. Polecam doete weganska. :)

Gość gość
A ja jestem mięsożerna, wyniki książkowe, samopoczucie rewelacyjne i cała ciąża ty tylko +7 kg. Też polecam taką dietę.

Gość gość
Tez jestem vege i jestem na etapie staran. Mam nadzieje ze bede dobrze znosić ciąże. Pozdrawiam

Gość gość
A łykacie B12?

Gość gość
A ja jem mięso, wyniki super, przytyłam 12kg w całej ciąży, dziecko zdrowe. Polecam.

Gość gość
Sugerujesz że jak odstawie mięso i zajdę w ciążę to nie będę mieć mdłości ?

Gość gość
Aż 5 kg przytyłaś ? Lipa, ja chcę przytyć max 3. To chyba muszę też odstawić jeszcze warzywa i owoce...

Gość gość
Na przyrost wagi w ciąży składa się wiele rzeczy macica się powiększa to i waga organizm zatrzymuje więcej wody i już parę kilo więcej cycki rosną dupa i już trochę więcej no i oczywiście dziecko rośnie więc trzy kilo na plus w całej ciąży to jakiś żart ja przytyłam 9 a wcale nie widać bo mam brzuch jak piłeczka i nie jestem zarlokiem przed ciąża waga 50 kg nie ma się co cieszyć że 3 kg tylko do przodu

Gość gość
a ja zarlam krwiste steki i przytylam 8 kg , wygladalam slicznie , polozne mowily ze tylko w ciazy powinnam chodzic polecam diete stekowa :)

Gość gość
u mnie dieta mieszana , w ciąży przytyłam 17 kg, po porodzie jakies półroku wróciłam do dawnej figury szczupłej zgrabnej a jadłam wszystko w ciąży na co miałam ochote bo w ciąży nie można się odchudzać

Gość gość
gość wczoraj A łykacie B12? x Łykacie? Przy takiej diecie, to się w zastrzykach wali. xx Autorko. Wyniki krwi tak naprawdę mało mówią o zdrowiu człowieka, to się nie rajcuj.

Gość gość
a ja mięsa nie jem, bo nie lubię. Ale ser i jajka jej w dużych ilościach. Jajka i Wit C z owoców pomagają skórze w rozciąganiu się i nie ma rozstępów.