Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z Was kupiła dziecku wózek Bexa Cube? Jakie są Wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość

Jw

Gość gość
kostnica

Gość gość
Nigdy nie kupię żadnej bexsy

Gość gość
Mało popularny wózek, polecam zobaczyć Anexa Crossa lub Sporta bo te najbardziej się podobają i najlepiej się sprzedają- serio. Jakościowo ok

Gość gość
Nie chce absolutnie wózka Anex sport.

Gość gość
Proponuję jednak przekonać się do Anexa może model Cross?. Używam od pół roku i naprawdę czuję, że jeżdżę czym solidnym i wygodnym. Moim zdaniem bardzo ładny wózek i funkcjonalny

Gość gość
U nas w sklepie stoi bexa koło Anexów i sprzedaż 1 bexa 45 anexów. Po prostu Bexa nie wprowadza nic nowego, podobna do innych wózków

Gość TatianaEme
Z tego co zauważyłam one są bardzo podobne do modelu Barletta od adamexu, sama taki mam. Cenowo też podobnie stoją, ale ja osobiście i tak wybrałabym adamex, bo mam zaufani do polskich marek, a ta mnie nie zawodzi już drugi raz (Barlettą zaczyna jeździć moja druga córka) :)

Gość gość
Mam od listopada 2017, rewelacyjny I piękny kolorystycznie wózek, polecam 100%

Gość gość
Używam od września 2017 . Wózek już 3 razy był na reklamacji . 2 razy hamulec i raz pękł nit . Nie wspomnę o tym że notorycznie odkręcają się przednie koła . Nie polecam po mimo tego że jest piękny zawiodłam się bardzo

Gość Polecam jak najbardziej
Moja córka jeździ w tym wózku od stycznia. Póki co jesteśmy bardzo zadowoleni, gondola jest leciutka sprawnie sie prowadzi torba na zakupy dosyć pojemna. Najbardziej podobają mi się amortyzatory, na kraweznikach czy dziurach wozek jedzie miekko nie jest sztywny (sorki nie wiem jak inaczej to opisac :D) Do tego jest prześliczny czasem przypadkowi przechodnie zachwalaja ze bardzo ładny wózek ;) (mam wersje kolorystyczna szaro czarno biała) Jedyny minus to że torba już 2 razy mi się rozpruła i musiałam zszywac (mowa o tej torbie podręcznej nie na zakupy). Mam nadzieje że spacerowke rownie dobrze będzie nam sie użytkować ale torbe do tego czasu chyba kupimy nowa