Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świadome palaczki

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam na imię Justyna i mam 24 lata. Ostatnio stwierdziłam, że mimo iż palenie jest szkodliwe, uwielbiam palić i nie zamierzam przestać. Czy wśród was znajdą się podobne do mnie? Ja sama zaczęłam palić nałogowo w wieku 15 lat, a teraz wypalam około 1 paczki dziennie. Kocham usiąść sobie zaciągnąć przyjemnego buszka i rozmarzyć się. Odpłynąć w rozkoszach dymka... Aż idę sobie zapalić.

Gość gość
Mam to samo, zaczelam palic jak mialam 21 lat. Wiem, ze to nie jest zdrowe, napewno nie. Ale nałóg i przyzwyczajenie, do kawy, do drinka..no powiedz sama, jak tu nie zapalić :O Ja zeby "ograniczyc" palenie analogów, mam elektronicznego..zawsze to mniej kołków wypale ..no cóż hm :O :P🖐️

Gość gość
No właśnie, a jeszcze to uczucie tego dymka w płucach, to niesamowite. (To ja autorka)

Gość gość
Powiedz mi, czy gdy zapaliłaś pierwszy raz wiedziałaś że to już to? Bo ja gdy pociągnęłam pierwszy raz to może dziwne ale odpłynęłam <3 A jako że rodzice sami palili i ja miałam dobre oceny to kupowali mi paczkę co dwa dni, nie pedagogiczne, ale w sumie jestem im za to wdzięczna.