Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piorunskie pisowce dziela dzieci na lepsze i gorsze

Polecane posty

Gość gość

FAKT Samotna matka pozwała za 500 +. Sprawa trafiła do TK

Gość gość
Co tego, skoro TK rządzi teraz pisuar

Gość gość
cholerne katoliki dzielą dzieci, i to jest po bożemu, jutro jak pójdę do kościoła to będę sie modliła o to aby ich szlag trafił

Gość gość
wszęfdzie za granicą jest, że na pierwsze dziecko dostaje się najwięcej a później na każde kolejne mniej, bo wiadomo, ze jak pierwszemu się kupi np[. buty i wyrośnie to drugie może chodzić, itp. ciuchy, komputer

Gość gość
Pisiory podzielili cale społeczeństwo, a nie tylko dzieci...

Gość gość
No, właśnie... mamy w Polsce ten lepszy i ten gorsz sort...

Gość gość
p********e katole

Gość gość
a ja się z koleżanką pokłóciłam o 500+

Gość gość
17:29 zazdrościłaś jej?

Gość gość
Macie tak jak głosowaliście. Do kogo teraz pretensje?

Gość gość
s********j, ja nie glosowałam

Gość gość
a jak niby dzielą?. O co wam chodzi ? rodzina co miesiąc bogatsza a wam znowu cos nie pasuje. eh marudom nigdy nie dogodzisz!

Gość gość
do gość dziś - małpo nie każda rodzina od cholernych pisowców dostaje, a w ogóle pieniądze winny się należeć za pracę a nie za pieprzenie sie i rozmnażanie

Gość gość
Założeniem programu 500+ jest zachęcanie społeczeństwa do posiadania dzieci aby kazda para miala wiecej niz jedno to nie jest program spocjalny!

Gość gość
para jak zobaczy, że jest w stanie jedno wychować to i zdecyduje się na drugie, a nie od razu cholerne pisowce karzą najebać jak króliki

Gość gość
FAKT Konający noworodek w wiadrze. Ojciec rodzącej przerywa milczenie

Gość gość
A mnie się to podoba i nic wam do tego! nie chcecie nie bierzcie. Dzięki temu wiele dzieci ma nowe ubrania a nie ze szmateksu, inne dzieci wyjadą na wakacje, w mieszkaniach wielu ludzi pojawiają się pralki itd Ogólnie to wolę, żeby te pieniądze dostały rodziny z dziećmi a nie żeby pieniądze szły na ośmiorniczki polityków

Gość gość
podejrzewam, ze matka jakby miała dostać 500+ to by tak nie postąpiła, a tak, matka pracowała widocznie jej dochód przekraczał 800 zł no i z czego tu utrzymać dziecko mając np. 801 zł na osobę tj. 1602 zł, a nie powiecie, ze do tych warunków powinna sobie drugie dorobić. Także wcale się nie zdziwię jak jedynak będą mordowane, bo za co je matki mają utrzymywać. Podejrzewam, gdyby matka otrzymywała te dodatkowo 500+, to po odchowaniu dziecka poszłaby do pracy a babka się dzieckiem zajmowała. A tak za co miały żyć, przecież z głodu by i tak to dziecko umarło razem z matką.

Gość gość
gość dziś s********j, ja nie glosowałam vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv To teraz koleżanko nie powinnaś zabierać głosu, nie skorzystałaś z swojego przywileju? to buzia w kubeł, nie masz prawa psioczyć. Sama nie pobieram tych pieniędzy, ale wielu rodzinom żyje się obecnie lepiej, i to chyba była dobra decyzja PiS [chociaż to nie moja partia]

Gość gość
do gość dziś - to swoje pieniądze oddaj innym, a ja uważam, że jak dają bogatym to tym bardziej biednym z jednym, taka sama jesteś patologia jak ten rzad co dzieli dzieci

Gość gość
do gość dziś - no wiesz co, to rodzice najebały dzieci a pralek nie mają, zgroza, na ciuchy też nie, to po wuj się rozmnażają, cipę kołkiem niech sobie zabiją jak nie umieją korzystać z seksu tylko się rozmnażają nie mając za co tych bachorów utrzymać.

Gość gość
Żal d**e sciska

Gość gość
W Francji na pierwsze dziecko dostaje sie tylko do ukonczenia trzeciego roku i jak nie masz potem wiecej dzieci to niedostajesz nic.

Gość gość
22:22 Jestes podlym zawistnym czlowiekiem! Wedlug ciebie na dzieci zasługują tylko bogacze?!

Gość gość
szkoda, ze takiej polityki promowanej przez 90% ludzi na kafe, czyli: nie rodz dzieci jesli cie na nie nie stac (a co maja na mysli pod tym pojeciem? to chyba temat rzeka, nie wchodzimy teraz do niej) nie stosowali w latach 20tych, albo 40-50tych po wojnie! juz to, ze bylaby ogromna szansa , z epolowa kretynek tego pokroju dzis by nie pisala na kafe to wystarczajacy plus, inny to taki, ze teraz w Polsce albo zyloby co najwyzej 1 milion ludzi albo nie byloby jej w ogole bez kolejnych rozbiorow.