Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdarzyło wam się wpaść na kogoś tak jak w filmach romantiko?

Polecane posty

Gość gość

Ciągle widzę w teledyskach albo w filmach, ze idzie jakaś laska np. Z zakupami lub z książkami i nagle bach wpada na przystojniaka, potem razem zbieraja to co tam jej sie rozsypalo.I jest chemia:-o. Czy wam się coś takiego zdarzylo lub zdarza? Ja jak zyje 30 lat to jeszcze na nikogo nie wpadłam na ulicy, a już na pewno to nie był interesujący facet.

Gość gość
Bo w Polsce jak wpadniesz na faceta to powie ci "jak k***a łazisz", albo ty go zj***esz ze ślepy

Gość gość
Hawajach dokładnie ja raz oj***lam faceta bo nie mogliśmy minąć się w drzwiach w sklepie

Gość gość
A mi właśnie maz opowiadał,że przed blokiem wywróciła się jakaś kobieta w naszym wieku.Podszedł pomoc Jej wstać i podwiozl na przystanek..mam nadzieję,że tylko chemii nie poczuli;)

Gość gość
Ja kiedys na wakacjach, zapytalam chlopaka o droge. Puknelam go w plecy zeby mi pokazal cos na mapie, on sie odwrocil i jakby nas "piorun strzelil". Spedzilismy razem caly dzien. on na drugi dzien lecial do australii spotkac sie z siostra. Pisalismy esy - i koles mowil ze nie moze o mnie zapomniec - i uwaga - tydzien pozniej, przylecial specjalnie z australii zeby ze mna speszic jeden dzien!!!!

Gość gość
a mi przydarzyla sie taka historia,zobaczylam pewnego dnia na ulicy faceta i....zakochalam sie jak glupia nastolatka,a mialam juz 32 lata,rozne zwiazki za soba...i myslalam o nim pozniej pare dni...zapomnialam az za 3 mce spotkalam go na zabawie andrzejkowej i...jestesmy razem do dzis,mamy corke a minelo juz 9 pieknych lat:)

Gość gość
Autorko: - w Polsce ogólnie nie ma ładnych mężczyzn; atrakcyjnych jest może 10% lub mniej i niestety takie są realia - masz za dużo czasu i nie masz realnych problemów, że oglądasz takie głupoty ...i do tego jeszcze w nie wierzysz; poszła być do pracy, szkoły, miała kredyt, jakieś życie towarzyskie poza domem to nie w głowie było by ci jakieś romantico (cokolwiek to jest?) - nie piszę złośliwie, nie obrażaj się

Gość gość
Ten od 17:20 nie obrażaj sie ale spadaj na drzewo albodojakies pracy lub robótek na drutach

Gość gość
Dziewczyno nie wstyd ci że wytracasz czas i karmisz się takimi głupotami zamiast zająć realnym życiem? Pamiętaj żyjesz tylko raz i każda godzina spędzona przed głupimi filmami nigdy ci nie wróci, a lata lecą i czas ucieka. Siedząc przed tv raczej nikogo nie poznasz. Ludzi do poważnych związków poznaje się w pracy, szkole i czasem, ale rzadziej na imprezach, a nie na ulicy ani przez internet. Gapiąc się na jakieś romantico niczego nie wysiedzisz. A ludzie będą ci tu zmyślać i pisać głupoty (standard tego forum), a ty będziesz łykać i rozpływać się nad tymi ckliwymi historiami. :D Zejdź na ziemię.

Gość gość
17:20 akurat wszystko to mam, a to nie ma nic do rzeczy. Zawsze byłam z natury romantyczna, a mój maz nie jest i nigdy nie byl. Dla niego to bzdury. Moze mi tego brakuje i tak mnie natchnelo.

Gość gość
To było się nie wiązać z taką osobą, skoro jesteście tak różni i macie tak różne potrzeby. Ale serio - gdybyś była na prawdę zajęta, nie zwracałabyś nawet uwagi na takie bzdury. Pisz co chcesz, ale takie jest życie i wszyscy o tym dobrze wiemy.

Gość gość
17:53 Nie ma ludzi idealnych. Mój mąż ma jedną wadę (dla innych to zaleta) jest do bólu realista. Romantyzm to wg niego jakies p*****ly. I co z tego powodu mam się rozwiezc?

Gość gość
Tez mnie to zastanawia gdzie ta chemia jak na filmach. Spojrzenia facetów? Owszem, ale zeby to był jakis warty uwagi facet? Raczej nie. Większośc jak w moim wieku/lub zbliżonym, miała jakis dziwny system "wyrwania"-dowalenie: ale masz czerwony brelok przy plecaku (na co reszta funfli-hahaha bimba jak mi jajka etc.) albo podstawienie nogi czy pociągnięcie za włosy. Żadne tam mityczne spojrzenia, upajanie sie...analizowanie jaki mam kolor oczu etc.