Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

kochanie z gg obiecuje codziennie kwiatki, czekoladki i masaż nóżek po cały dniu

Polecane posty

Tylko napisz do mnie na gg i dajmy sobie szanse bo ja ciebie naprawdę kocham jak nigdy nie kochałem nikogo innego, nawet M może dla mnie przestać istnieć jak do mnie napiszesz

Gość gość
idź stąd....

Gość gość
no jak kochasz to trudno, ale nie musisz zakladac po 15 tematow dziennie o kafeteriance, wpisz se to do pamietnika albo cuś..

Gość gość
Koorwa kochasz kogoś kogo nie spotkałeś idź sie leczyć, nie jesteś jeden, ktory za mna latał i uwierz, była ich cała masa, zresztą nadal jest, a ty wcale nie podwyższałeś mojej samooceny, nie było trzeba... i piertol się ;)

przecież nie miałaś wcześniej żadnego chłopaka w zyciu a pisalas ze w sumie chciałbyś mieć i ja chciałem nim zostać

Gość gość
Piertol się mam dość twojego g*******ego podejścia do życia, żyj sobie tam i zemrzyj, gdy przyjdzie pora, nie chcę nic o tobie wiedzieć

przecież mieliśmy takie same i wiesz że w tedy byłem o wiele milszy i grzeczniejszy i ze taki wlasnie jestem normalnie tylko na kafe mi odwala z tesknoty za toba

Gość gość
Piertol się