Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co drugi facet zdradza kobietę powód seks przed ślubem i w każdym ze związku

Polecane posty

Gość gość
dziś Tak matole? jest wręcz na odwrót "Okazało się, że największe zadowolenie ze związku deklarowały kobiety, dla których mąż był pierwszym i jedynym partnerem seksualnym" Naukowcy ostrzegają, że nie warto prowadzić zbyt rozwiązłego życia seksualnego. Obecnie wiele dziewcząt uważa, że jeżeli „wyszaleją się” w młodości, będą miały bardziej udane życie małżeńskie. Okazuje się, że jest wręcz przeciwnie. "Tymczasem wciąż wzrasta liczba rozwodów. W USA rozpada się co drugie małżeństwo, a Polska szybko goni te statystyki"

Gość gość
dziś bzudra "Naukowcy ostrzegają, że nie warto prowadzić zbyt rozwiązłego życia seksualnego. Obecnie wiele dziewcząt uważa, że jeżeli „wyszaleją się” w młodości, będą miały bardziej udane życie małżeńskie. Okazuje się, że jest wręcz przeciwnie." źródło http://kobieta.wp.pl/recepta-na-udane-malzens two-mala-liczba-partnerow-seksualnych-5982740951802497a

Gość gość
Kazdy facet zdradzi fizycznie a jesli nie to w myslachi ten co był prawiczkiem i tez co miał wiele kobiet

Gość gość
myślisz że facet który był przykładowo w 4 związkach uprawiał z nimi seks to z 5 będzie wszystko cacy jak wezmą ślub? jest dużo ryzyko zdrady to potwierdzają statystyki i badania naukowe

Gość gość
dziś nie sądzę zazwyczaj zdradzają ci którzy uprawiali seks w związkach i zwłaszcza przed ślubem.

Gość gość
Do 20:31 jakie statystyki kto je przeprowadza, autor jesteś prawikiem któremu brak dziewczyny uderza na mózg. Jestem na kafe od trzech lat a ty wiecznie o tym samym i co znalazłeść dziewczyne jakoś nie a dlaczego bo ciebie nikt nie chce jesteś chodzącą beznadzieją.

Gość gość
ten który szalał za młodu będzie to samo dalej zdradzać kobiety bo to wszystko zależy jakim jest człowiek i jakie ma podejście do związku.

Gość gość
Do 20:39 byłeś twój styl pisania i temat cnoty jest od trzech lat taki samy, a poza tym jesteś starym prawikiem którego żadne nie chce dlatego wyżywasz się na forum.

Gość gość
dziś to nie jest żaden dowód styl pisania każdy może mieć podobny do mojego i nie zawsze znaczy że to ja jestem autorem tematów o dziewicach. Nie jestem taki stary frajerze

Gość gość
seks przed ślubem niszczy przyszłe małżeństwo

Gość gość
Moja sąsiadka rok po ślubie już sie rozwiodła bo jakiś kebab ją poderwał a jej mąż po ślubie wyjechał do UK i harował na nią i spłatę kredytu który wzieli na kupno mieszkania.