Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak bardzo boli brzydsze kobiety...

Polecane posty

Gość gość

jesli jakas kobieta jest ladna i do tego jest tego swiadoma ? :( I nie chodzi mi tutaj o kokietowanie i flirtowanie z facetami innych kobiet ani o bycie zarozumialym.Chodzi mi o posiadanie swiadomosci,ze jest sie atrakcyjnym/ladnym,czyli brak kompleksow i poczucie wlasnej wartosci.

Gość gość
żebyś się krva głupio pytala HIM ty końska spietolino!

Gość gość
dlatego że masz coś czego one nie mają, a chciałyby mieć. przecież to proste. i to jest na kafeterii tak widoczne - napisz w jakimś kontekście że jesteś atrkacyjna, to spuszczą na ciebie wiadro pomyj, głupie baby

Gość gość
Aha i zapomnialam napisac,ze nie wszystkie brzydsze kobiety,ale jednak znaczna wiekszosc.

Gość gość
mogą nawet nie być brzydkie, wystarczy że są głupie albo mają niską samoocenę.

Gość gość
Ja powiem wiecej, boli także te piękne i to dopiero jest porażka :D juz nie wystarcza im to, że są piękne, chciałyby być te naj.. każda :D Zamiast cieszyć się z tego co dała matka natura (i XXI wiek) to rozkminiają jak tu sie wywyższyć nad inną piękną, albo ją upokorzyć.. takie kobiety zasługują na biczowanie, może wtedy głupota by je opuściła..:P

Gość gość
Ja powiem wiecej, boli także te piękne i to dopiero jest porażka smiech.gif juz nie wystarcza im to, że są piękne, chciałyby być te naj.. każda smiech.gif x Tak twierdzisz ?To malo poznalas tych "pieknych".

Gość gość
Ja na urode i powodzenie nie narzekam i jeszcze w zyciu do glowy mi nie przyszlo,zeby upokorzyc jakas dziewczyne,bo jest "ladniejsza".

Gość gość
mogą nawet nie być brzydkie, wystarczy że są głupie albo mają niską samoocenę. x Moge tylko potwierdzic.

Gość gość
mało jest naprawdę pięknych kobiet ponieważ piękno nie zawiera się w samej urodzie i takie.... podziwiam pozostałe tylko myślą że są piękne i tą myśl mają wypisaną na twarzy więc nie ma się czym ekscytować

Gość gość
Śp*****laj ty gruba krowo! Piszesz w kółko jedno i to samo tepa prowokatorko!

Gość gość
Ja jestem piekna i nigdy nie czepialam sie brzydkich kobiet mimo tego, ze wiem, ze kazd jest brzydsza ode mnie.

Gość gość
gość wczoraj Ja powiem wiecej, boli także te piękne i to dopiero jest porażka smiech.gif juz nie wystarcza im to, że są piękne, chciałyby być te naj.. każda smiech.gif x Tak twierdzisz ?To malo poznalas tych "pieknych". x skąd wiesz ile? widziałam niejedną śliczną dziewuchę, której wykrzywiała się twarz w grymasie zazdrości o inną śliczną i pisząc śliczną mam na myśli naprawdę pikne i naturalne, a nie w oprawce, która niby to dodaje urody..;)

Gość gość
gość dziś :D łaskawa.. p.s. może inne wiedzą, że jednak nie jesteś, gustów tyle ile ludzi ;)

Gość gość
gość dziś Śp*****laj ty gruba krowo! Piszesz w kółko jedno i to samo tepa prowokatorko! x Znowu ty ? :D Skoro temat ci nie pasuje,to po co tu wciaz przylazisz ?Sama musisz byc tlusta i szpetna,bo na bank pod wzgledem urody mi do piet nie dorastasz.A poza tym twoje wulgarne denne posty nic nie wnosza do dyskusji,wiec od teraz bede ciebie ignorowac.Tak dla twojej wiadomosci.A kolo osoby z kultura osobista to ty nawet nie stalas.Jak zreszta widac po ostatnim poscie.Wiec konserwuj sie we wlasnym jadzie ulomna szpetoto :) 🖐️

Gość gość
Bo to boli brzydkie kobiety,bo nie dosc,ze jest piekna to nie da soba pomiatac.A one taka by najchetniej zrownaly z ziemia,jakby mogly.

Gość gość
Piekne kobiety takich durnych tematów nie zakładają, Ale nie martw się i tak zostaniesz sama bo ładne i mile polki będą miały chłopaków a taki jak Ty zostaną same bo faceci posciagaja sobie boskie azjatki

Gość gość
A dlaczego jedne kobiety zazdroszczą drugim wykształcenia i inteligencji ? Uroda to pojęcie względne bo jak ktoś gustuje w wietnamkach to chocbys nie wiem jak ładna była i tak przegrasz zawsze z taką

Gość gość
Wypowie sie ktos ? :)

Gość gość
gość dziś żadna kobieta, ktora zmienia cos w sobie nie jest boska.. Azjatki zmieniają na potęgę od dawien dawna, tego są nauczone i robią to od najmłodszych lat.. a to wybielają sobie żółtą skórę, a to obcinają palce i pięty, żeby mieć maleńką stópkę..:O teraz masowo wyszczuplają i wydłużają nosy, zmieniają kształt szczęki, zmieniają swoje oczy na bardziej europejskie, stosują silikon, itd itp. Pewnie, że jakas boska naturalna piękność się przytrafi ale podobnie jak w Europie, jest to rzadkością. To samo jeśli chodzi o mężczyzn.

Gość gość
gość dziś może i zazdroszczą.. te bardziej ambitne, jednak uroda to coś co daje dużą władze nad ludzmi, sprawia że im bardziej jestesmy atrakcyjni tym większe mamy powodzenie czyli wiekszy wybor partnerow.. uroda jest "łatwa", dostajemy ją w prezencie lub nie wtedy szybko robimy poprawki.. można nia szastac na prawo i lewo, bo wszyscy wokół są łasi na ładne ciałka i twarzyczki, a potem ciągnąć z tego profity i napawać się dumą z powodu swego odbicia w lustrze, karmić swoją próżność i czuć wyższość nad innymi.. Inteligencja wzbudza raczej podziw niż zazdrość, dobra posada i wykształcenie również ponieważ wszyscy wiedzą, że jest efektem cieżkiej pracy i masy wyrzeczeń..

Gość gość
Ty chyba japonek nie widziałaś one są szalenie piękne bez makijażu nawet

Gość gość
gość dziś no są ale po operacjach w większości, już nie jeden artykuł powstał na ten temat, tam zabiegi z chirurgii plastycznej to jak wizta u kosmetyczki, gdyby wszystkie Polki tak latały co chwila na operacje to też w większości byłyby szalenie piękne, bez makijażu...

Gość gość
Koreanki sie operują ale nie japonki albo tym bardziej mega biedne wietnamki