Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba podalam dziecku mm na nieprzegotowanej wodzie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pewien problem a mianowicie mam dziecko 4 miesięczne i dokarmiam go mm. Dziś była taka sytuacja że dolalam do wody gotowanej w czajniku elektrycznym wody z kranu. I chciałam zagotować lecz przycisk się zawiesił i już nie pamiętam czy ostatecznie ja zagotowalam bo poszłam w tym czasie dac mężowi kolację no i później przygotowywałam mu mleko 60 ml woda w czajniku była gorąca i para w nim się skraplala( jest przezroczysty) i chyba zrobiłam mu na tej wodzie a maz mówił że chyba ja wlaczal wcześniej Ale potem mówił.że nie pamieta i sprawdziłam ze przycisk już faktycznie działał. Kurczę to zagmatwane trochę ale koniec końców się martwię...czy wie ktoś co by sie mogło stać jak by Napoli się takiej wody??? Proszę o szybką i do. Będę wdzieczna

Gość gość
Ja naprawdę się martwię że mogłam tej wody nie zagotować. Proszę odpisze ktoś???

Gość gość
Nic się nie stanie, bardziej mnie zdziwiło, że mężusiowi musisz kolacyjkę pod nos podstawiać, to sam nie umie sobie zrobić? :D ech masz dwoje dzieci w domu, co nie?;)

Gość gość
Proszę nie zartujcie sobie. Zawsze mi przygotowywałam wodę ten przycisk nieraz się zawieszal ale zawsze pilnowalam zagotowania. A dziś nie jestem pewna... Na pewno nic się nie stanie??

Gość gość
Zwykle mu nie daje kolacji tylko teraz akurat jest chory i leżał w łóżku a potem wstał do łazienki i widziałam ten czajnik taki goracy no i przycisk był już odblokowany. Koniec końców nie jestem pewna stad się martwię.