Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EEG

EEG dziecka jak jest

Polecane posty

Gość EEG

Czy są tu jakieś mamy, których dzieci miały EEG? Ile czekalyscie na wyniki? Czy jest jakiś związek między czasem oczekiwania i diagnoza? Bardzo się martwie!

Gość gość
Wstępna diagnozę usłyszałam tuż po badaniu, na opis czekałam chyba tydzień

Gość gość
Ja też czekałam na opis jakieś 7-10 dni, ale to loteria, kiedy będzie lekarz który opisuje. Chociaż i tak byłam uprzedzona że w tej poradni opisy są niesolidne i żeby koniecznie skonsultować z neurologiem gdzieś indziej. A poradnię wybrałam tą a nie inną bo mogłam tam zrobić eeg w porze nocnej, i tak było nam najwygodniej. Zakładam że czas oczekiwania nie zależy od wyników jako takich bo na stronie już mieli informację ile się czeka na opis i to samo mówiła lekarka przed badaniem.

Gość EEG
Czy ta wstępna diagnoza była, ze w wszystko w porządku, czy wręcz przeciwnie? Martwię się, bo wydaje mi sie, ze córka miala napad podczas badania....

Gość gość
Tak, u mnie było wszystko w porządku

Gość EEG
Dziękuje. Cieszę się, ze wszystko było w porzadku. Dlaczego Pani dziecko miało EEG? Nasza pani doktor mówiła, ze zadzwoni w ten sam dzień i poda wyniki. Ale nie zadzwoniła. Po skontaktowaniu się z nią obiecała zadzwonić w następnym tygodniu, chyba, ze nie będzie jeszcze wyników. Panie na EEG nic nie chciały powiedzieć. Czy są tutaj inne mamy, których dzieci miały to badanie?

Gość gość
Proszę o odpowiedzi...

Gość gość
Syn miał eeg z powodu bezdechow- przebadali go wtedy kompleksowo, życzę dobrej diagnozy, czasami brak wiadomości jest właśnie dobrą oznaką

Gość EEG
Bardzo dziekuje. Jutro ma zadzwonić do nas pani neurolog. O ile będą wyniki. Jeszcze co najmniej cały dzień czekania. Te bezdechy to w czasie snu? Coś jak sleep apnea? Cieszę sie, ze u Was wyniki w porzadku. Coraz więcej czytam o samym badaniu i epilepsji, i już sama nie wiem, co myśleć...