Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina sie dziwi ze nie chce miec meza i dzieci a tymczasem

Polecane posty

Gość gość

przeciez doskonale wiedzą,ze wychowalam się w biedzie, bo ojciec alkoholik przepijał każde pieniadze, bił matke, znecal się nad nami, matka cierpi na nerwice i depresje:o do dnia dzisiejszego.

Gość gość
Też miałam ojca alkoholika. Myślisz że ktokolwiek oprócz psychologa będzie patrzył na takie poboczne sprawy ? Wśród ludzi jest dedukcja jedna. Nie masz męża znaczy że nikt cie nie chciał i jesteś gorsza. Takie są realia czy sie nam to podoba czy nie i będziesz codziennie mierzyć sie z ocenami ludzi, rodziny, sąsiadów. Ktoś powie że debilizmem jest sie na to oglądać ale sama widzisz jakie to jest milusie na co dzień znosić to. Nawet jak ktoś przemilczy to bedzie myślał swoje i odpowiednio do tego cie traktował i i tak poczujesz to

Gość gość
W takim razie, co robisz na tym forum? Może lepiej pisz na takim dla bezdzietnych singli. Nigdy mi do głowy nie przyszło pisać tutaj, nawet zaglądać, przed tym, jak nie zaszłam w ciążę. A ty nawet faceta nie masz i jesteś na forum o wychowywaniu dzieci? Może jednak podświadomie chcesz mieć rodzinę?

Gość gość
Wiele kobiet miało gorzej niż ty a jednak mają mężów. To zależy od człowieka.

Gość gość
Też się zastanawiam po co taki temat na tym forum, przecież jest dużo bardziej odpowiednich działów na kafe