Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu ludzie którzy nie mają facebooka??

Polecane posty

Gość gość

przepraszam was ,ale dalam taki nagłowek ,żeby ktos wszedl na moj wątek i odpisal mi...wiem ,że wiecej osob wejdzie jesli dalam temat o fejsie:) Tak naprawde chodzi mi o to ,że moja siostra jest dorosla a zachowuje sie dziwnie.. Moja siostra przyjechala do domu rodzinnego i zaczela przy swoim swiezo upieczonym męzu drzec sie ,że mama w domu ma dziadostwo i ona musi sprzatac bo kto inny to zrobi...zaczela wydzierac sie ,że sie na nią patrzymy z rodzicami i zebysmy tego nie robili..moj szwagier nie wiedzial co robic... zaczela sie wydzierac ,że za mocno napalone w piecu i za goraco ...zaczela pieprzyc coś ,że ja ogladamy wszyscy i ze ma juz tego dosc ,po czym uciekla do innego pokoju i zostawila męza i nas... po co więc przyjezdza do domu rodzinnego?ja tez przyjezdzam ,ale nie narzekam...siostra ma ponad 30 lat a zachowuje sie jak dziecko z przedszkola..nic nie mozna zazartowac i jej powiedziec...kiedy zazartowalam z usmiechem ,żeby tyle nie jadła bo będzie jak świnka to ona wpadla w szał i zaczela przeklinac i zalic sie do męża przy nas:"tomeczku no zobacz co oni do mnie mówią...jak mnie poniżają....mam tego dosyc juz".. Na koniec napisze cos co was zaskoczy....siostra jest w szostym miesiącu ciazy i nie powiedziala nikomu o tym w rodzinie oprocz mamy...tata nie wie...ja niby tez nie wiem..mama w zaufaniu powiedziala mi ..ona ukrywa brzuch i wkurza ją ,że tata sie na nią patrzy bo moze boi sie ,że zauwazy ten brzuch..juz sama nie wiem..

Gość gość
a dodam ze siostra ukrywa brzuch przed ojcem bo chyba sie wstydzi...u nas w domu sprawy zwiazane z seksem itd.. zawsze byly tematem tabu..po drugie zaszla w ciaze jeszcze przed slubem...

Gość gość
Nie mam FB, reszty nie czytam. Sorry ale nie w temacie.

Gość gość
Napisz do Bravo

Gość gość
w*********j ty j****a szmato!!!!!!!!! kogo obchodzi twój żałosny temat ??

Gość gość
Widzę nadal są ferie

Gość gość
Ja nie mam ale to nie znaczy ze jestem jakąś działaczka , mam faceta i przyjaciół, nawet chyba więcej niż niektóre osoby które mają fb. Po prostu postanowiłam ze się z tego wylamie i nie założę fb i się tego trzymam ;) czasem go przegladam z konta siostry

Gość gość
Ja kiedyś załozyłam na miesiac i nazwałam się Myszka Micki :) a innym razem wymysliłam imię które nawet nie istnieje i nazwisko fikcyjne, a nagle dostałam kilka zaproszeń do znajomych z zagranicznych krajów. Normalna wolna amerykanka :D