Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Giroumariaantonina

Jak Jak zapomnieć cos takiego i zyc dalej?

Polecane posty

Gość Giroumariaantonina

Zostawilam faceta po tym, jak mi grozil,ze pozaluje, jesli po wyprowadzce od niego (poniewaz dojezdzalam codziennie na uczelnie 60 km pociagiem i bylo mi ciezko,poza tym mieszkaliśmy z jego rodzicami, od ktorych on nie chcial sie wyprowadzic) go zostawie. Wystraszylan sie, zaplanowalam ucieczke, zrobilam ro w zeszly piatek. W międzyczasie odkrylam, ze bedac juz ze mna odpowiednip rok a potem drugi tesknil do bylej i, szukal sobie dziewczyn do seksu poprzez facebooka i rozne porale. W rozmowach z kolezankami robil ze mnie idiotke, ktora ma tylko fajne cialo, nic pozs ym. Zabolalo mnie bardzo, oklamywal mnie takze, ze to jegonie dziewczyny go zdradzaly,tymczasem to on zdradzal kazda. Oklamal mnoe tez w innych sprawach.nie to mnie bardzo boli. Teraz mówi, ze bal mi sie powiedziec, ze jest uzalezniony od seksu, ze mial wyrzuty sumienia po tym co robil,ale jednak ciagle robil. Ze mial nadzieje,ze jak zamieszkamy razem, to sie to zmieni. Zylismy razem 4,5 roku, dwa lata ba odleglosc, wtedy robil to wszystko bez ograniczen, potem z nim mieszkalam, wciaz mial jakies tajemnice. Mimo tego,ze zadal mi wiele cierpienia, tesknie za nim, płacze, nie wiem, jak sobie po tym poradzic. Czuje sie fatalnie, ponieważ moje poczucie wartosci spadło megs nisko, umawial sie albo po prostu chcial umowic z takimi dziewczynami, ktore byly dwa razy ode mnie grubsze, brzydsze i glupsze. Co zrobic,zeby zaczac normalnie zyc,zapomnieć chociaz troche?

Gość gość
Oj .. przytulam :) Potrzeba czasu.. wiesz o tym. Podnieś swoją samoocenę, wyjdź gdzieś, baw się flirtuj! Musisz poczuć swoją kobiecość- odkryć ja na nowo Wybierz się może na silke- dobrze wiem jak poprawia stan ciała i duszy ;) Co do niego.. Zmarnował Twoj cenny czas! Bardzo dobra decyzja z Twojej strony Najważniejsze że jesteś swiadoma tego jakim jest człowiekiem, jak potrafił manipulować Toba przez tak długi czas. Sposób na takiego typa to całkowita ignorancja, obojętnośc. Nie odbieraj tel, nie odpisuj Wyobraź sobie że on Nie istnieje Żyj! Kochaj siebie .. Wszystkiego dobrego ☺

Gość Girouxmariaantonina
Dziekuje :) tak,silownie mam zaplanowana, czekam tylko, az zamówiona karta przyjdzie ;) jade tez do domu rodzinnego na dwa tygodnie. Niestety, dzwonił do mnie caly piatek z, placzem, wczoraj blagal o pomoc w wyjsciu z uzaleznienia, mówi, że pojdzie do psychologa, ciagle pisal, od wczoraj poki co spokój. Ale wlasniw od wczoraj najgorzej sie z tym czuje i zaczelam tesknic. Mam nadzieje, ze te jakies male zajecia mi troche pomoga

Gość gość
Zablokuj jego numer, usuń go z portalu społecznościowego i zajmij sie czymś! Nie siedź bezczynnie i nie rozmyślaj, to jest najgorsze. Nie wierz, że pójdzie do psychologa, bo gdyby chciał się z tym uporać i NAPRAWDĘ by Cię kochał, to już dawno by to zrobił. Przez 4 lata nie wpadł na to, wolał Cię ranić.

Gość Girouxmariaantonina
Nie wiem, czy robil to cale 4 lata, dwa na pewno, za to ostatnie dwa kontrolowal mnie. Chciałabym wbic to sobie do glowy, ze to nie ten, ale jest mi ciezko, bo nie zawsze bylo tylko zle, a moj mozg tylko to sobie zaczal przypominac,jak na zlosc. Jak w piatek uciekalam, czulam ulge, a teraz znow boli

Gość Girouxmariaantonina
Masz racjex na to należy patrzeć, chociaż mnie soe odechcialo na chwile obecna związków, wczesniejszy zwiazek tez mialam koszmarny, eks chlopak mnie zadreczal psychicznoe, pchal w dol. Teraz ten mnoe zdradzal, manipulowal, bylo mu bardzo wygodnie w zyciu. Boje sie kokejnego zwiazku, ze znowu sie w cos wpakuje ;)