Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego sie nie odzywasz pyta mnie facet

Polecane posty

Gość gość

dlaczego sie nie odzywasz pyta mnie facet smsem? o co mu codzi no nie odzywam sie pierwsza do faceta...? Czy on chce bym sie odzywala?Nauczylam sie po wielu niepowodzeniach nie odzywac pierwsza do faceta...A on za kazdym razem jak pisze to pytanie czemu sie nie odzywam...? Chetnie bym odpowiedziala z tych samych powodów z ktorych Ty sie nie odzywasz :)

Gość gość
I co mu odpisałaś?

Gość gość
ze mialam duzo pracy w pracy i maly problem..ale czemu on tak pyta? czy on chce bym sie odzywala ?a ja po nieudanych znajomosciach doszlam do wniosku ze pierwsza do faceta sie nie odzywam...

Gość gość
Trudno wyczuć. Może faktycznie czekał na jakiś ruch z twojej strony i w końcu się odezwał. A może to manipulacja z jego strony żeby za wiele od siebie nie dawać i żebyś ty za nim biegała. Czekaj na rozwój sytuacji i się nie narzucaj.

Gość gość
no wlasnie... lubie go spedzilam z nim mily weekend kawa rozmowy... dobrze nam sie rozmawialo... a ze jestem przewrazliwiona na punkcie odzywania sie pierwszej ...chyba ze na nast raz odpisze ze ja za facetem nie pisze...?i sie pierwsza nie odzywam...

Gość gość
Są różni faceci. Niedojrzali i dojrzali. Z niedojrzałymi można faktycznie pogrywać na emocjach, ukrywając, że Ci się podobają, niech walczą. Tylko czy faktycznie chcesz życie spędzić z niedojrzałym facetem? Dojrzały facet będzie pragnął wzajemności. Jeśli ten facet jest dojrzały, możliwe, że pyta, czemu się nie odzywasz, próbując wybadać, czy Ci na nim zależy, czy sobie pogrywasz, bo zastanawia się nad zakończeniem relacji z Tobą, gdyż jest jednostronna.

Gość gość
chyba poczekam... kiedys ktos mi powiedzial chodzbys miala gryźć dywan nie odzywaj sie do faceta pierwsza i za kazdym razem kiedy mamochote to zrobic przypominam sobie te slowa... wracajac za kazdym razem jak napisze odpisuje...

Gość gość
Rób co chcesz :) przecież to Twoje życie.

Gość gość
no wlasnie uwazam ze jak facetowi zalzey to zrobi wszystko nie raz sie o tym przekonalam...

Gość gość
Napisz my, ze jestes staroswiecka I oczekujesz ze mezczyzna wykazuje inicjatywe w tej kwestii :D

Gość gość
gość dziś Ale rozsądny facet zrobi wszystko tylko dla kobiety która też robi wszystko.

Gość gość
Mój były kiedys jak prepadł na kilka dni to potem udawał głupa i odwracał kota ogonem zeby było na mnie i właśnie tak do mnie pisał.

Gość gość
hmmmm chyba na nast raz napisze ze jestem staroswiecka i oczekuje by facet pisal

Gość gość
nie zgodze sie dla kobiety ktora zrobi wszystko... wszystko zrobi dla kobiety ktora jest wdzieczna...wdziecznosc to klucz do serca mezczyzny... zawsze dziekuje za mily wieczor za wspolna kawe itp itp