Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

nie chcę sie z nią już przyjaźnić

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam przyjaciółką z którą znam sie od czasów gimnazjum, wie o mnie wszystko, tak samo jak i ja o niej, wiele razem przeżyłyśmy, teraz mimo że od 3 lat studiujemy w innym mieście to i tak często sie spotykałysmy, a kontakt ze sobą miałyśmy 24/7. Ale od jakiegoś czasu coś sie zaczęło we mnie zmieniać, ostatnio nie gadałyśmy ze sobą przez 3 tyg i było mi dobrze, szczerze to w środku sie cieszyłam i miałam nadzieje że już wiecej nie będziemy gadać. Nie wiem czemu tak sie dzieje, ona nic złego mi nie zrobiła, wręcz przeciwnie wiem że mogę do niej zadzwonić o każdej porze dnia i nocy a ona i tak mi pomoże. Ale ja już po prostu chyba nie chce, kiedy ze sobą piszemy wszystko jest takie na siłe, nienaturalne, musze myśleć 2min co odpisać żeby jakoś pociągnąć rozmowe, spotykać też juz mi sie z nią nie chce. Powiedźcie co myślicie, czy przerwać tą wieloletnią przyjaźn raz na zawsze i mieć spokój, czy walczyć o nią jakoś? bo wiem że o prawdziwych przyjaciół jest teraz ciężko, ale też nie chce nić robić wbrew sobie....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować