Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to może znaczyć taki sen

Polecane posty

Gość gość

drugi raz mi się coś takiego śniło: rzecz dzieje się w dwóch pomieszczeniach , w jednym jestem ja i kilka osób a w drugim jacyś obcy ludzie. No i pomiędzy tymi pokojami są uchylone drzwi i jedna z osób- kobieta z mojego pokoju wkłada rękę przez te drzwi i w tym momencie tamci ludzi chwytają tę rękę, zakładają kajdanki i ciągnąc za nie, biorą piłę( taką ręczną) i zaczynają tę rękę odcinać. Kobieta oczywiście zaczyna przeraźliwie krzyczeć. No i koniec snu bo w tym momencie budzę się. Co to może oznaczać, że już drugi raz taki sen miałam ?

Gość gość
to oznacza że pewnie za dużo jakiś horrorów oglądasz :D

Gość gość wróżka Joanna
oznacza to, że ktoś blisko ciebie, może Cię okłamywać, jest fałszywy, odcięte ręce symbolizują, że w najbliższym czasie zostaniesz mocno wykorzystana i to będzie miało wpływ na twoje dalsze życie

Gość gość
no ale to nie moje ręce są odcinane przecież, a horrorów wcale nie oglądam.

Gość gość
no... znajomi, z którymi jesteś bezpieczna, których znasz itp. i nieznajomi, którzy mogą wyrządzić jakąś krzywdę. może to oznaczać twój lęk przed ludźmi a jednoczesne posiadanie znajomych. dlaczego to dotyczy twojej koleżanki a nie ciebie? może ci nieznajomi są znajomymi twoich znajomych? może załóżmy jesteś w dziale w korporacji, w którym wszystkich znasz a rywalizujecie z działem, którego nie znasz? spróbuj przełożyć to na rzerzywistość.

Gość gość
jeśli w każdym śnie jest ta sama koleżanka to może jest podatna na wpływy nieprzychylnych jej osób lub może wpędzić się w kłopoty. jeśli nie, może w twoim otoczeniu jest jakieś niebezpieczeństwo ze strony innych.