Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Atrakcyjne kobiety sa slepe i glupie.

Polecane posty

Gość gość

Znam taka jedna. Podbijalem do niej, a ona wybrala jakiegos ledwo odstajacego od ziemi kooordooopla :O Jestem pewien ze bedzie tego zalowac. Ja wygladam jak prawdziwy mezczyzna mam 180cm, gole glowe na lyso chodze na silke i nie ubieram rurek. Inna atrakcyjna kobieta odemnie z pracy tez wybrala jakiegos pajacowatego cymbala co robi z siebie posmiewisko tez w sumie kordddopel ze 165cm... Jak na to patrze to mi sie smiac chce a za pare lat te wszystkie kobiety beda zalowac i wzdychac ze nie wybraly prawdziego faceta jak ja

Gość gość
Jak dla mnie facet moze miec nawet 160 cm byly by mial osobowosc charakter i nie byl agresywny. Mysle ze Pan autor tego o sobie nie moze powiedziec :)

Gość gość
Jesteś żałosny frajer a nie prawdziwy facet, prawdziwy facet godzi się z porażką a nie pieprzy na forum. Duren co myśli ze wzrost decyduje o wartości człowieka.

Gość gość
haha

Gość gość
Moja kolezanka bardzo sliczna kobieta tez wybrala takiego niskiego faceta. Pomimo ze podbijalo do niej masa przystojnych wysokich gosci. Wiesz dlaczego? Bo jak sama mi powiedziala jest niego pewna ze zawsze bedzie przy niej bedzie traktowac ja z szacunkiem jest inteligentny i jest partnerem na cale zycie.

Gość gość
:O

Gość gośćujighjkli88
I co z tego ze jestes wysoki skoro może masz c*****y charakter albo jestes męską cipką..widocznie cos z Tobą nie tak skoro wybrały tamtych

Gość gość
Haha cymbale :D Mądra i atrakcyjna kobieta !pokazała gdzie jest twoje miejsce haha

Gość gosc121
Kobiety są słuchowcami, ja wyglądam jak model i wiesz co? ani jedna nie zawiesiła na mnie oka. Kobiety nie obchodzi jak wyglądamy, zapewniasz pozytywne emocje jesteś kochany a jak nie to wypad. Tak każda kobieta myśli i nie da Ci tego czego pragniesz. Gdybys był kobietą to za sam wygląd miałbyś pełno adoratorów.

Gość gość
Kobiety są słuchowcami, ja wyglądam jak model i wiesz co? ani jedna nie zawiesiła na mnie oka. Kobiet nie obchodzi jak wyglądamy, zapewniasz pozytywne emocje jesteś kochany a jak nie to wypad. Tak każda kobieta myśli i nie da Ci tego czego pragniesz. Gdybys był kobietą to za sam wygląd miałbyś pełno adoratorów.

Gość gość
Przecież ten temat to prowo jakiegoś zakompleksionego kurdupla :P.

Gość gość
Karzeł założył temat, żeby pocieszać innych karłów.

Gość gość
kobiety sa sluchowacami wiec jak masz brzydki glos i nie umiesz duzo gadac to jestes spalonny

Gość gość
haha smieszne

Gość gość
180cm

Gość gość
Moj maz tez jest takim "kurdooplem" Mysle ze musisz byc bardzo rozgoryczony tym faktem ze ona Cie nie chce

Gość gość
czesto widze atrakcyjne kobiety z jakimis wymoczkami, ale nie martw sie one przechodza pewna faze bo mysle ze te ciecie sa inni niz wszyscy... gdy okazuje sie jakie to fajtlapy i niedorajdy i tak wybieraja nas facetow na 102 z krwi i kosci

Gość gość
19.44- faceci z krwi i kości którzy są przystojni i tego świadomi, na których lecą kobiety to często Kobieciarze. Niejedną kobieta woli mniej rzucającego się w oczy faceta, nawet nieco zakompleksionego, bo mniejsze prawdopodobieństwo, ze on zdradzi. Playboye mający sporo okazji do zdrady wierni nie będą, tacy tylko na seks się nadają niestety...

Gość gość
a ja wybrałam przystojnego wysokiego czy to jakoś wpłynie na temat ? no ale potrafi pisać wiersze może to to przesądziło

Gość gość
Tez bylam z wysokim przystojnym ale wlosy mial. Nie lubie dresow bo kiedys z jednym bylam przecietny i zdradzal zeby sie dowartosciowac. Takze ten.

Gość gość
:O

Gość gość
Up