Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże jak mi tłuściochy zazdroszczą że jestem szczupła

Polecane posty

Gość gość

Żal im dupę ściska, żreją słodycze a potem zazdroszczą

Gość gość
jak kobieta to tylko szczupła tlusciochy są obleśne

Gość gość
mają czego Ci zazdrościć obleśne grubaski. otyłość jest ohydna. obrzydliwa!

Gość gość Tajemniczy_00
Zreją :D bo to małpy zawistne som.

Gość gość
a skąd wiesz , co inni o Tobie myślą?

Gość gość
Jak to się mówi :D : Nim gruby schudnie, to chudy zdechnie :P.

Gość gość Tajemniczy_00
ja to lubię grube penisy ssać

Gość gość Tajemniczy_00
Tylko w tych garach siedzą i zreją :D

Gość gość
Pustostanu umysłowego na pewno nie zazdroszczą :D

Gość gość
Zmierzymy się na solo?Sadłem zabiję

Gość gość
Ja mam 170 wzrostu i waze 50 kilo ale nie oceniam ludzi otyłych bo może sa chorzy albo ktoś im dokucza i żrą bo są smutni , możesz być szczupła ale jesteś kretynka bez empatii

Gość gość
Autorka to ta oszołomka co jej wszystkie brzydkie a teraz grube zazdroszczą to urody to szczupłości, ciekawe dlaczego autorka zamiast w sobotni i niedzielny wieczór spędzać na randce z jakimś przystojniakiem tylko siedzi przed kompem, a pewnie faceci też są wredni i zazdroszczą jaj urody.

Gość gość
Ja już się nie chce odzywać ale też widzę non stop te żałosne tematy już wszyscy na kafeterii się z niej śmieją

Gość gość
S********j wieszaku,na pewno chcialabys przytyc kilo dwa. Zreszta,skad wiesz jak bedziesz wygladac ze 5-10 lat?

Gość gość
dokładnie biedna musimy ja po główce głaskać ,jaka Ona jest szczupła piękna ,bo w realu nie ma kto ....

Gość Podła zonka
Od tygodnia nikt nie ma przez nią spokoju bo zakłada milion tematów na jedno kopyto , jest jakaś możliwość zgłoszenia jej żeby ludzi nie wnerwiala ?

Gość gość
O grubaski się obruszyły, to nie moja wina że jesteście słabe psychicznie i nie potraficie przestać żreć kompulsywnie

Gość gość
Najgorsze że ta miss nie przyjmuje do wiadomości ze niektóre dziewczyny piszace tutaj są pewnie 10 razy ładniejsze niż ona ale ona żąda komplementów a my mamy jej jest dac. ... co za zalosc

Gość gość
jaka grubaska? p********ało Cie? a ty jak zakładasz milion tematów to jesteś zdrowa psychicznie? won do psychiatry!

Gość gość
Właśnie z nią tu jest już od dłuższego czasu problem nie dajcie się prowokować też się dałam na to złapać , po co udowadniać cokolwiek takiej zakompleksionej małpie

Gość gość
Kto Ci niby zazdrości ? My Ci możemy wpolczuc ze całe dnie zakładasz jedno i to samo , ogarnij się i przestań spamowac na forum no ludzie mają większe problemy

Gość gość
Trzeba sie uczyć dyscypliny i silnej woli, a nie wp*****lać tony żarła

Gość gość
Grube są obleśne, śmierdzą, mają cellulit, miękie ciało i znieksztalcone rysy twarzy

Gość gość
Gdybym miała podać najbardziej nielubianych i wkurzających osób na kafeterii to bym ciebie postawiła na równi z oszołomem od cnoty i dodam że wyprzedzasz prawika tego co to swoje klejnoty pokazuje, a dlaczego ciebie nikt nie lubi? nie dlatego że wg samej siebie jesteś ładna ale dlatego że to to nikogo nie lubisz i nie szanujesz to ty jesteś wredna w stosunku do osób grubszych czy wg ciebie brzydszych.

Gość gość
Masz niska samoocenę skoro humor poprawia ci poniżanie ludzi , wcale nie jesteś ładna ani szczupła bo ładne i szczupłe nie muszą się wyzywać na innych żeby się dobrze same z sobą czuć

Gość gość
,,to bym ciebie postawiła na równi z oszołomem od cnoty i dodam że wyprzedzasz prawika tego co to swoje klejnoty pokazuje'' nie wiem kto to pisze czy kobieta ,czy facet ,ale dzięki bo rozśmieszyłaś /łeś mnie do łez :D

Gość gość
Wiesz nie dałaś żadnego zdjęcia na poparcie swojej urody więc ciężko stwierdzić czy jesteś naprawdę taka cudowna -może tak może nie , stawiam na to drugie , ale niech Ci będzie ze jesteś ładna i co z tego skoro masz odrazajacy charakter ? Nikt Ci nie zazdrości tylko masz tak draznicay charakter ze niejedną osobą przy tobie poszła by siedzieć za zabójstwo na 25 lat

Gość gość
Po pierwsze autorka nigdzie nie napisała, że tłuste, spasłe świnie z kafeterii jej zazdroszczą sylwetki, to wasz spaczony, zakompleksiony rozumek tak to odebrał. Z kontekstu wynika, że zazdroszą jej tłuściochy które zna osobiscie. Podejrzewam że jakieś pisówy się uniosły

Gość gość
Do 20:28 gdybyś czasami robiła użytek ze swoich szarych komórek (zakładam że je masz) to byś wiedziała że autorka nie może wzbudzać zazdrość wśród kafaterianek gdzyż one jej nie wydziały, dlatego autorko pokaż wreszcie jak wyglądasz to ocenimy twoją urodę, chyba że wyglądasz tak kiepsko że wstyd się pokazać.