Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izka12356

Zespół cushinga

Polecane posty

Cześć 18.01 byłam na wizycie u endokrynologa I skierował mnie na badania krwi w kierunku zespołu cushinga; acth, kortyzol i kortyzol w teście hamowania deksamethazonu. Oto moje wyniki ACTH norma(1,60-13,90) mój wynik 24.44 pmol/l Kortyzol norma(171-536) mój wynik 557.1 nmol/l Kortyzol w teście hamowania deksamethazonu norma(171-536) mój wynik 11.9 nmol/l. Dodam jeszcze że choruje na nadczynność tarczycy i chorobę gravesa basedowa. Chciałam się was zapytać co sądzicie o moich wynikach? Co to wogole jest za choroba, jak się ją leczy. Wiem że nie jestecie lekarzami ale może ktoś z was ma podobny probyłem. Wizytę mam dopiero 21 luty.

Gość ketokonazol sprzedam
Ketokonazol Zespol Cushinga sprzedam leki Ketokonazol pod nazwą Keto, 200 mg. Cena 2zl tabletka. Listki po 10 tabletek. Producent President Inter Pharma Co, Tajlandia. Ważny do 04.2023. Jest lekiem stosowanym w chorobie Cushinga, od 12 roku życia. Ketokonazol jest lekiem z wyboru w leczeniu grzybic powierzchownych i układowych. Jan Krongboon massagewarsaw gmail com