Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem w 28 dniu cyklu, do nastepnego okresu 4 dni. Już dwa tygodnie bolą mnie piersi, teraz ból puszcza. Kilka dni temu przy podcieraniu się zauważyłam u siebie różowy śluz. Zdarzyło się to tylko jeden raz. Przy sprawdzaniu szyjki macicy wydaje mi się, że jest ona wysoko, twarda (czasem miekka) i otwarta. Boję się, że mogło być to plamienie implantacyjne. Jedyny kontakt seksualny był 6 dnia cyklu (dzień po okresie) ocierał penisem o moje piersi, nie miał wtedy wytrysku jedynie preejakulat. W późniejszym czasie wystąpił wytrysk, którego kilka kropel skapnęło na moje udo (byłam w spodniach i bieliźnie). Poszłam się wykąpać po 15 minutach. Woda z piersi, o które wcześniej ocierał penisem spływała w dół na moje wargi sromowe. Czy to mogło doprowadzić do zapłodnienia? Ten różowy śluz i ból piersi mnie niepokoi... Również co jakiś czas boli mnie podbrzusze. Co to mogło być? Czy mogę być w ciąży?

Gość gość
Na 100% nie jesteś w ciąży, i od samego początku zupełnie niepotrzebnie się denerwujesz :)

Gość gość
Badania naukowe dowodzą, że u 99% młodych kobiet, spłynięcie preejakulatu po wargach sromowych wywołuje tzw. schiz ciążowy. To reakcje całkowicie normalna i naturalna. Ale żadnego ryzyka ciąży nie ma :)