Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karina900

Czy bardzo przesadziłam mówiąc mu tak?

Polecane posty

W piątek byłam bardzo zdenerowana(miałam okres XDD) Po prostu byłam tak wściekła ,że nie panowałam nad sobą i taki chłopak publicznie przy całej klasie wyznał mi "uczucia"xdd a ja mu na to "I co?Myślisz ,że mnie to w ogóle debilu obchodzi?I idz se ode mnie bo jeszcze jakieś zarazy od Ciebie dostane !Mam swoje sprawy ,co sa ważniejsze niż ty" Coś takiego mu walnęłam I jego mina była mega dziwna ,ale wyszłam po prostu z klasy Teraz nwm co bd jak ja tam pójdę ,po za tym ten koleś całkiem spk wygląda....ale nie o to chodzi Chodzi o to ,że głupio mi tam teraz iść Myślicie ,że mega przesadziłam? I co mam zorbić? Nie chce durnej atmosfery Ps:Sorry za moje pisanie,ale spieszę się

Gość gość
trzeba było go piertolnąć z dyńki i mu nagadać przy wszystkich , że golas jest a , że Ty masz bogatego sponsora i nie tracisz czasu na takie miernoty , biedaki jak on. dobrze mu nawinełaś dziewczyno!

Gość stifler
Jackie 2016 CAŁY FILM Ogladaj 0NLINE na >http://24filmyonline.pl?u=Jackie_2016 Relacja wydarzeń z życia Jackie bezpośrednio po zamachu i zabójstwie jej męża, prezydenta Johna F. Kennedy'ego w 1963 roku.