Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie na wakacje tanio

Polecane posty

Gość gość

Można polecieć, chodzi mi o tanie kraje w Azji, bo Afryki się boję. Szkopuł w tym , że w Tajlandii i Azji Pd wsch. Jest pora deszczowa w okresie naszych wakacji. Niestety w tym roku muszę wziąć urlop tylko w lipcu lub sierpniu. Znacie jakieś mega tanie kraje bez wiz gdzie akurat nie ma pory deszczowej i jest bezpiecznie na podróż z dziećmi. Ponieważ chcę tam spędzić cały msc, około 31 dni, Europa nie wchodzi w grę.

Gość Woman8999
Polub fly4free na fb i szukaj promocji. Kilka dni temu masa ludzi (w tym i ja) kupiła bilety do Zanzibaru po 750zl w dwie strony za osobę. Bilety były dostępne na każdy miesiąc, ja mam na listopad. Www.womanontheway.com

Gość gość
Dlaczego nie ?Tanie wakacje spędzisz w Chorwacji. Jest tam bardzo ciepło i tanio. Byłam w zeszłym roku i bardzo mi się tam podobało. Noclegi w Chorwacji znalazłam na bardzo fajnej stronie http://otochorwacja.pl/ korzystałam z niej kilka razy :)

Gość gość
najlepiej nad miejscową kondoniare:-P

Gość lenoxo
Chorwacja :) my jedziemy tam drugi raz, znów rezerwowaliśmy noclegi na bookaparcie

Gość ćma565
Chorwacja albo Bułgaria, jak się poszpera na bookaparcie to faktycznie można znaleźć coś w fajnej cenie

Gość agatova
Jak tanio to albo polować na jakieś last minute albo odpowiednio wcześniej wszystko ogarnąć, poszukać lotów w dobrej cenie i zarezerwować od razu kwaterę przez bookapart czy booking, dzięki temu na pewno będzie taniej :)

Gość xharrisa
agatova, zupełnie się z tobą zgadzam :P też bardzo często korzystam z bookapartu

Gość esterka5
Bookapart ma całkiem niezłe noclegi, ja w marcu rezerwowałam noclegi w Esteponie i muszę przyznać, że naprawdę nie mogę się doczekać tego aż tam będę :D

Gość kaśk0
esterka, no i jak, byłaś w tej Esteponie? bo ja właśnie zastanawiam się nad zarezerwowaniem na bookaparcie noclegu właśnie tam.