Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba popadlam w jakas depresje pomocy

Polecane posty

Gość gość

Niewiem jak sobie pomoc. Od dluzszego czasu mam stany deprezyjne chyba. W wyniki pewnego zadazenia (zadna zdrada) maz soe odsunal odemnie. On tak nie twierdzi ale ja to zauwazylam. Chodzr przygnebiona,czesto placze,mam glupie mysli. Potrafie w lozku odwrocic sie plecami i wyc a maz nawet tego nie widzi. W pracy staram sie zalozyc usmiech zeby nikt noe widzial ale w srodku jestem wrakiem czlowieka. Nic mnie nie cieszy,moim marzeniem teraz jest wyjsc i nie wrocic. Tak po prostu. Albo obrzeram sie wieczorami zeby nie myslec albo niejem nic przz kilka dni. Budze sie w nocy kilka razy,wstaje zmeczona. Oczywoscie rozmawialam z mezem ze sie zmienil itp jak sie z tym czuje a on ze przesadzam i zebym dala spokuj. I juz sama sobie wmawiam ze wymyslam i jest jeszcze gorzej bo obwiniam siebie za moj stan....chce to zmienic ale wszystko jest przeciwko. Teraz ren ttdzien bede sie doslownie mijac z mezem i cieszy mnie to to bede mogla w spokoju plakac...

Gość gość
Ale z ciebie kulfon. Zaraz zwymiotuję. Płacz płacz jak cię spotka coś strasznego będziesz wiedziała jak się to robi.

Gość gość
Jakbym czytała o sobie:( Mam faceta, który wszystko wie najlepiej. Moje zdanie dla niego nic nie znaczy. Często jest tak, że ja dbam o niego, a on o mnie niekoniecznie. Jego potrzeby są na 1 miejscu, moje są pomijane. Jest zazdrosny( bez powodu), zaborczy, narcystyczny. Doszło do tego,że sama nigdzie nie mogę wyjść wieczorem bez niego:( Uważa,że niezły byt materialny powinien mi w zupełności wystarczyć i że wymyślam:(

Gość gość
rozstancie sie z nimi co to za związek który jest niewolnictwem

Gość gość
Płaczka

Gość gość
W dopach wam się poprzewracało! ...z nudów chyba :-P Dopiero jak was życie przeczołga po betonie to mądrzejecie, często za późno :-D