Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety są słuchowcami więc..

Polecane posty

Gość gość

Nie dadzą mężczyznom tego czego pragniemy. Zawsze fascynacja idzie w jedną stronę, lubię patrzeć jak na mnie patrzysz- częsta wypowiedz kobiet. Kobiety wybierają przecietnych z wyglądu facetów, oby tylko charakter maił dobry ale cześto zdarza sie jednak że wybierają facetów przeciętnych i do tego agresywnych, wulgarnych. Wtedy kochają nadal, pomimo że są zle traktowane. Dobry i spokojny facet jest dla nudny i nieciekawy. A jak jest przystojny to mówią że jest gejem albo zniewieściały. Dobrze że nie jestem kobietą :)

Gość gość
Ja akurat jestem wzorkowcem - kinestetykiem

Gość gość
ja też jetem raczej wzrokowcem-kinestykiem Dziwne, jak dla mnie refleksje...zakochałam się kiedyś w przystojnym, wysokim - zresztą z jego inicjatywy a później byłam świadkiem jak "pielęgnuje relacje z innymi kobietami" i na moich oczach okazywała im większe zainteresowanie...a więc do bani, z takimi refleksjami...bo nie ma zasady w tej kwestii

Gość gość
Jestem przystojny i ostatnia kobieta samaa mnie podrywala a miała dziesiątki kolesi do wyboru, bo ma ogromne powodzenie. Także wmawiaj sobie dalej.

Gość gość
Ładni i atrakcyjni zawsze mają wybór. Mogę siebie przypisać do tej grupy i osobiście wybrałam nie przystojnego..dla większości brzydkiego z tym, że dla mnie jest najodpowiedniejszy. Wygląd to nie wszystko :)

Gość gość
Zależy od upodoban. Dla jednej wygląd będzie na 1 miejscu dla innej charakter.

Gość gość
09:43 Nie mógłbym być z brzydką kobietą, choćby miała najwspanialszy charakter :)

Gość gość
facet jak patrzy na kobiece piersi czy pośladki to się fascynuje, jak widzi szczupłą zgrabną sywetkę to aż mu staje....:) kobiety tak nie potrafią :)

Gość gość
powyżej przykład męskiego szowinisty...

Gość gość
10:33 Ty byś pokochała otyłego i łysego faceta z przemiłych charakterem i ciepłym głosem, ale my faceci potrafimy zachwycać się pięknem fizycznym :)

Gość gość
znam jedną piękną a pospolitą szmatę...dziwkę, kurwę jak ci się taka podoba, to twój problem. Nara... I sama jestem ładna a nawet piękna i patrzę na charakter, może być brzydszy...

Gość gość
i analogicznie...jeśli by mnie zniechęcił przystojny charakterem, to nic nie zdziała...nic!

Gość gość
Ja jestem ładna i wymagam tylko przystojnego, bo niby dlaczego miałabym zadawać się z pasztetem, który mnie nie pociąga.

Gość gość
gardzę przystojnymi i podłymi...

Gość gość
10:56 Moja droga, uwielbiam takie kobiety. Pozdrawiam :) Jesteś jak promyk słońca pośród ciemności! :)

Gość gość
10:56 Jesteś przykładem pustaka, dla ważny jest tylko wygląd, aparycja a w środku robaki...tyle mi przyszło na myśl

Gość gość
11:02 Czemu tą damę niepokoisz? Ona potrafi docenić wygląd zewnętrzny. :)

Gość gość
wiesz gdzie ja mam wygląd zewnętrzny, choć jestem ładna...w nosie!

Gość gość
11:08 No przecież wiem jaka jesteś, dlatego taki temat założyłem :)

Gość gość
Każda kobieta patrzy na wygląd faceta, kogo wy prawiczki chcecie oszukać zakładając takie tematy? Chyba samych siebie :)

Gość gość
Nie każda.

Gość gość
11:08 Dam Ci radę, ogól włosy krótko, na 1 cm. Zacznij nosić spodnie szerokie a nie przylegające. Tak samo koszulki szersze i nie wkładaj w spodnie. Zobaczysz wtedy jak byś się czuła bez tej atrakcyjnej otoczki przy swoim partnerze. Kiepsko, prawda? :) Ty jako kobieta chcesz być atrakcyjna, a ja ja facet mam być brzydki, bo jestem facetem? :)

Gość gość
przede wszystkim nie zwracasz się do gówniary! więc licz się ze słowami. Ja już swoje przeżyłam a tobie nic o tego...

Gość gość
11:19 Ja też nie jestem gówniarzem, ale prawdę napisałem dlatego tak się zdenerwowałaś. Nie masz argumentów i dlatego te nerwy :)

Gość gość
A jakie tu argumenty są potrzebne? owszem, mam swoje zdanie. Ale ja jestem głosem tych kobiet ładnych, pięknych, które nie mają pieniędzy na wygląd, drogi wygląd. I to powinno ci nieco otworzyć oczy...ale wątpię już...

Gość gość
A poza tym cel tematu... jaki? 1. Wywołać kompleksy u kobie nie-pięknych 2. Pobudzić kobiety, aby o siebie dbały????? 3. dowiedzieć się jak to jest, kogo wybierają kobiety? Wydaje się, że głowy cel to punkt nr 1

Gość gość
11:29 Założyłem temat, ale nie chciałem urazić kobiet tych brzydszych. Wiem, że urody się nie wybiera, a każdy zasługuje na miłość. Nie potrafiłbym kochać przeciętnej czy brzydkiej kobiety. Jestem egoistą, to fakt.

Gość gość
Czyżby dzisiejszy świat należał do pięknych? Ale po śmierci jest wieczność...a tam może być całkowicie inaczej...

Gość gość
11:49 Ale zauważ, że kobiety też szukają piękna, ale tego duchowego. Gdy jakiś facet ma problemy ze sobą, z psychiką to nie ma mowy o partnerce czy jakichkolwiek znajomości. Są dwa rodzaje egoizmu, cielesny i emocjonalny. Kobiety szukają wrażeń emocjonalnych a my faceci cielesnych. Zobacz, jeśli np: facet jest nieśmiały i cichy to w oczach kobiet nie nieatrakcyjny. Każdy potrzebuje miłości, ale ja jako facet przyznaję się do swojego męskiego egoizmu.