Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta rodząc naturalnie wytwarza więź między sobą a dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Rodzilam dwa razy cc ze wskazaniem, zajmowalam się dziećmi od razu, polsiedzaco przez pierwsze godziny; doszłam do siebie szybko, po kilku dniach mogłam bez bólu udźwignąć starszego dwulatka. a obiecywalam sobie, że już na to głupie forum nie będę wchodzić. ...

Gość gość
Ja sie zgadzam autorka ma racje

Gość gość
nie ,autorka nie ma racji;-) Ja rodziłam wiele godzin i przy pełnym rozwarciu,skurczach partych tętno dziecka zaczęlo spadać,maluszek nie mógł wstawić się w kanał i zapadła decyzja o cc...zaraz potem ,polozono mi go na piersiach a pozniej juz go przystawiono. pokarm mialam bardzo szybko. Obecnie synek ma 3 miesiące i najbardziej zywiolowo reaguje na mnie,śmieje się głośno i rozkosznie gaworzy./. I co,autorko,mam więź z moim synkiem czy nie? ;-)

Gość gość
taka cipna więż nie jest do niczego potrzebna,macie matki,czy cipna więż coś znaczy? nie ,tylko osobowość danej osoby

Gość gość
ja jestem bardziej związana z ojcem jak to wytłumaczyć?

Gość gość
Autorka nie ma racji. Pierwsze dwa porody silami natury. Oba bardzo ciezkie. Po drugim tydzien w szpitalu, z czego polowa na intensywnej terapii, transfuzje krwii itd. Przez miesiac na tylku nie usiadlam. Trzeci to cesarka na zyczenie. Urodzilam w srode rano. Wieczorem wstalam z lozka. Bol byl ale do opanowania. Bardziej cieroie przy migrenach. W piatek juz w domku. Najsilniejsza wiez mam z tym dzieciatkiem z cesarki.