Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawy wpis na slynnym forum

Polecane posty

Gość gość
typowe objawy schizofrenii, mialem to samo, biore leki

Gość gość
umiejętność pisania w języku angieskim to jeden z objawów schizofreni...zanotowane

Gość gość
nie mowie o języku ale o treści, typowy słowotok, paranoje, to samo jest po długotrwałym stosowaniu amfy

Gość gość
skąd wiesz?

Gość gość
o jesu nie pękaj chyba nie uważasz, że policja podczytuje kafe?:D przecież już nie masz paranoi, bierzesz leki ble ble bla

Gość gość
a przecież jeżeli tak to ktoś im taka możliwośc udostępnił. inaczej łamali by prawo. uwazasz że policja łamie prawo? na pewno bierzesz odpoiednie leki?

Gość gość
słowotok to nie jest problem. to jest pozytywne dla ciebie. ważne jest to czego nie mówisz

Gość gość
komendanci policji s mianowani przez polityków a ci wybierani w demokratycznych wyborach przez obywateli. mimędzy innymi przez ciebie. prosiłeś jakiegoś żeby cie inwigilował jak zostanie wybrany między innymi dzieki twojemu głosowi? no widzisz. cały czas jesteś chory:D

Gość gość
"podczytuje" w sensie kojarzenia treści z ip i mackiem, tego z osobą a tego z podwyżką. "iluminati" iluminati są po to żeby ci świecić po oczach. sam dobrze wiesz jak jest. tu chodzi o informacje. nawet nie o handel nią. i dobrze wiesz, ze chociaż jesteś anonimowy to nie możesz powiedzieć nic więcej. co do samej amfy to jest to substancja syntetyczna. nie występuje w przyrodzie.. ktoś ja po cos wymyślił. a z tego co sie orientuje wytwarzaniem substancji wywołujących słowotok lubią zajmować się mundurowi

Gość gość
każde wylegitymowanie cie to przymus ujawnienia informaji pod grozbą użycia przymusu bezpośredniego. nazzywają to prewencja i dbaniem o twoje bezpieceństwo. co do mnie o nie chce eby dbali o moje bezpieczeńtwo. na ich miejscu zająłbym sie własnym

Gość gość
poza tym to komuchy. a komuchy to kooorfy a koorfom daje sie kopa w dooope i wypiedza z wioski

Gość gość
szczególnie jeżeli posiadają same wady

Gość gość
i żyją z wymuszonych składek. niech se dbają o swoje bezpieczeństwo za własna kase. ja se koooorfa o soje sam zadbam wystarczy ze mnie nie będą okradali i zmuszali do przepłacania u monopolistów dla któych pracują tyle w kwestii bezieczeństwa

Gość gość
ustalmy jedno. tzw prawo w warunkach demokracji motywuje sie bezpieczeńswem obywateli. Ja sie kooorfa nie czuje bezpieczny oddając swoje bezpieczeństwo w ręce ludzi których nie znam. to mnie zwalnia z udziału w tej czeronej ściepie na bezużytecznych darmozjadów z zaburzeniami osobowości

Gość gość
Polecam Wam Dydymusa on tez gada o spiskach demaskuje ten matrix czyli świat rzadzony przez elity masonskie

Gość gość
nie ufam im i ten brak zaufania nie jest bynajmniej bezpodstawny. poza tym wszyscy wiedzą na czym polega "ochrona" piertole pedałów szczególnie że zbieraja zmandató wiecej niż jurek owsiak z orkiestry. to mi sie prestaje kalkuloować. podsumowując: czujcie sie zwonieni

Gość gość
z litości oszczędze tzw sądownictwo chociaż na miejscu policji zastanowiłbym sie skąd sie bierze ten niesprawiedliwy podział zysków. ci im narjają jeleni na koszty sądowe i inne cięzko obłożone finansowo prewinienia a ci im daja jedynie gwarancje nietykalności. i kto bedzie bekał kiedy przyjdzie czas na bekanie? zostawiam wam to pod rozwage. podłączta sie pod jakiś superkomuter niech wam to wyliczy kretyni

Gość gość
jesteście na pierwsej lini obrony tyle że akurat nie społeceństwaa:D no ale zdaje sie że ze strategią inną niż pacyfikowanie emerytów o tam u was kr***awo

Gość gość
a kto bekał po tzw tranformacji? jakiś sędzia albo prokurator beknął? c***ja tam. awansowali do pisania nowej konstytucji:D no i jak z wami gadać jak wy kooorfa mózgów nie macie?

Gość gość
zamieniliście mózgi na lans po mieście i licencje na kłamanie łapówkarstwo i obijanie ludków jak was nerwy wezmą na żony marzekające na wasze zarobki. taki koorfa zrobiliśta interes

Gość gość
i nikt mi nie wmówi że ten proces rozkładu od wewnątrz to jakiś strukturalny determinizm. tak to zaplanowano. wykorzystują was w dodatku tak ze uważacie że wy tu jeseście od wykorzystywania. moim zdaniem formacje w obecnej formie należałoby rozwiązać w peesdu.. w każdym razie ode mnie 10o metrów z daleka bo koorfa bede sie aktywnie bronił. a jak sie wkoorfie to nawet proaktywnie. w końcu bezpieczeństwo najważniejsze

Gość gość
oczywiście to tyko paranoiczne bredzenie bo przecież mamy zagwarantowana wolność wypowiedzi i rawo do anonimowości (de facto e wzgledów bezpieczeńswa) czyli co najwyżej psychiatryk:D

Gość gość
jeszcze jedno. jeden pan skazany za o że uznano go za chorego i pobrano na lecenie od społeczeństwa sporą sumkę ma wyjść w tym roku. jak nie to was kooorfy c***j zwacha. jest i potrzebny zna sie na sporcie

Gość gość
a jak go nie wypuścicie to ja go wypuszcze tak czy inaczej.

Gość gość
moge zdzierżyć że na nim złodzieje z mmisterstwa zdrowia zarobili. ale kooorfa wypozyczanie se jeleni to juz przegięcie kooorfa. róbcie tak dalej to wszyscy kooorfa skończycie wbici na pal

Gość gość
zastanócie sie z kim lepiej trzymać. bo mnie sie nieszczególnie chce ostrzyć tyle pali i organizować pokazowe nadziewanie. naomias wasi mocodawcy lubuja sie w takich imrezkach i jeszcze na nich zarobią.