Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DEBILE

Polecane posty

Gość gość

Witam. Za dwa tygodnie kończę 16 rok życia. Niedawno zdałem sobie sprawę, że od ponad roku jedyna osoba, z którą dało się rozmawiać na tematy inne niż pogoda, muzyka czy szkoła to mój znajomy, który jest studentem. Chodzi mi o prawdziwą rozmowę, w której obie strony wyrażają swoje opinie na dany temat. Wszyscy inni ograniczali się do żałosnego przytakiwania, a na terminy takie jak "światopogląd", "historia czegokolwiek" czy "sens życia" odpowiadali "COOO?". Nie poddawałem się jednak, od dwóch dni próbuję poznawać ludzi na przeróżnych czatach. Tam na tego typu słowa reaguje się 2-minutową konsternacją, a potem wyłączeniem okna czatu. Nie, nie jestem jakimś pieprzonym bucem, staram się jak mogę by mówić w sposób zrozumiały dla każdego, ale próbując rozmawiać na choćby tak neutralny temat jak gust muzyczny, słyszę tylko "hip-hop. bo tak. bo mi się podoba xDD" Tak więc moje pytanie brzmi: czy wszyscy ludzie urodzeni po roku 2001 to banda pieprzonych pustaków? A jeśli nie, to gdzie szukać tych drugich. Jak długo jeszcze będę musiał czekać, by spotkać kogoś w moim wieku z poziomem intelektualnym wyższym od przeciętnego pieska preriowego?

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola

Gość gość
Następny myśliciel masakra.

Gość gość
Nie znam nikogo z 2001 roku. Miałeś pecha urodzić się w takim roku.

Gość gość
Umiesz czytac?

Gość gość
Skoro masz 16 lat, to jesteś z 2001 roku, a po 2001 roku różnie można odbierać.