Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy ciagle

Polecane posty

Gość gość

Na fb wypisują sobie elaboraty o miłości, dziękuję ze jesteś, mój ukochany, oh skarbie bede zawsze przy tobie, kocham cie szczerze,jesteś moim aniolem ukochana, bylas przy mnie gdy sie staczalem i nigdy cie nie opuszcze bo jestes moja miloscia i ciągle w taki sposob wyznają sobie uczucia na fb. Czy naprawdę nie można usiąść na kanapie popatrzeć sobie w oczy i to wszystko sobie powiedzieć. .tylko takie pisanie na pokaz?

Gość gość
Widocznie mają taką potrzebę. Ja osobiście tego nie lubię, a jak ktoś takie rzeczy pisze to przewijam i tyle.

Gość gość
idioci

Gość gość
Uważam, że mają opóźniony rozwój intelektualny. Normalnie ludzie nie afiszuja się swoim stanem emocjonalnym na fb. Można dodać zdjęcia z wakacji albo coś ale jakieś misie z serduszkami, tysiące buziakow, wierszyki miłosne i rzyganie tęcza w komentarzach to eweidentnie patologia. Zazwyczaj takie zjawisko można zauważyć u młodzieży z marginesu społecznego, czyli tzn, sebki i karyny. Ale na szczęście jest coś takiego jak przestań obserwować :)

Gość gość
14:26 dodam że mam właśnie takich znajomych przeszli ze sobą sporo alkoholizm, bijatyki(po pijaku), prawie rozpad rodziny z powodu zauroczenia inna kobiety, na codzień nie powiedzialabym ze jest tak słodko, bo różne odzywki tam nie raz lecą.

Gość gość
Bo to jest właśnie typowy przykład patologia z ograniczoną inteligencja.

Gość gość
14:30 to ludzie po 30. Może jakby to byli gówniarze to jeszcze szlo by zrozumieć. Ale tak.. czytając te komentarze i posty mam wrażenie jakby na sile chcieli wszystkim udowodnić swoją wielką miłość. Nie sądzę jednak żeby ktoś pomyślał o nich w kontekście o jej ależ oni się kochają, bo ja sama jako ich znajoma myślę że to jest żałosne.

Gość gość
No to widocznie ich rozwój intelektualny zatrzymał się na poziomie 1 klasy zawodówki. Mogę się założyć, że na żywo też wrażenia nie robią. Zapewne nie piastuja wysokich stanowisk. Kobieta pewnie ubiera się jak nastolatka a facet jeansy sprzed 10 lat i koszulki z bazaru. Taki typowy przykład rodzinki z marginesu

Gość gość
No ona ubiera się zwyczajnie jeansy, zazwyczaj adidasy, zero makijażu,włosy scisniete w kucyk,a on tez jakies jeansy koszulka i czapka z daszkiem.ale tak żadne z nich nie ma wysokiego wykształcenia ani stanowisk.

Gość gość
Czapka z daszkiem to typowy gadżet mężczyzny z niskim statusem spolecznym

Gość gość
nie mam fb, nie widzę i mnie nic nie boli

Gość gość
Chore...podobnie jak tatuaze z imionami ukochanych, gdzie już jest dawno byłą :-) mój sąsiad ma ogromny tatuaz z imieniem A... i serce a tera z K... troje dzieci i kawal związku. Robienie z siebie malpy na pokaz.

Gość gość
No oni właśnie też mają wielkie tatuaże ze swoimi imionami.

Gość gość
''Czapka z daszkiem to typowy gadżet mężczyzny z niskim statusem spolecznym'' hahahah takim niskim jak David Beckham i wielu innych jak on hahah. A co ma facet w kapeluszu chodzic czy w berecie.

Gość gość
Myślę, że są psychiczni, jak kazdy kto ma swój profil na fb, zreszta;)

Gość gość
Myślę, że w ich związku musi być coś nie tak, skoro muszą wszystkim udowadniać, że jest ok. Znam takich ludzi jeszcze sprzed czasów fb. Przy ludziach byli zakochani, że tylko pozazdrościć. Po 30 latach małżeństwa robili do siebie maślane oczka jak w dniu ślubu. A rzeczywistość byłą taka, że na co dzień awantury, wyzwiska, a nawet incydent z rąbaniem drzwi do domu siekierą. Inne małżeństwo podobnie. Z zewnątrz idealny mąż i ojciec, że do rany przyłóż. A w domu lał i dzieci, i żonę. Te prawdziwie kochające się małżeństwa nie muszą wypisywać serduszkowych głupot ani się do siebie ślimaczyć na pokaz.

Gość gość
ta czapka z daszkiem przebiłą wszystko:D

Gość gość
Dla mnie typowym obrazem faceta z patologii to jeansy albo dresy, bluzka jakaś z bazaru, najlepiej podróbka znanej sportowej formy, adidasy a'la do biegania albo też jakieś firmowe podróbki i właśnie czapka z daszkiem, w której chodzą wszędzie. To co noszą znani to sorry ale oni ubiorą wszystko, tak ja Rihanna ubiera skarpety do sandałów, a wątpię żeby ktoś z was tutaj uważał że to modne. U mnie w domu nikt nie ma nawet jednej basebolowki.