Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćqq

Mam wielki problem. FACET

Polecane posty

Gość gośćqq

Witam wszystkich! Słuchajcie.. muszę się wygadać bo zaczyna mnie to męczyć.. chcę przy okazji dowiedzieć się co wy o tym myślicie. Jestem z chłopakiem ponad pół roku i coś zaczyna być nie tak jeżeli chodzi o pieniądze. Na początku przeważnie płacił za wszystko a teraz zauważyłam że wydaję więcej niż on :-( Wybieramy się gdzieś, to za nocleg płacimy na pół. Jeszcze ani razu nie zafundował.. Robimy większe zakupy to zajmuje się pakowaniem a płacę za wszystko ja. Zawsze potem pyta ile wyszło i chce mi oddać połowę ale ja nigdy nie chcę.. i zawsze jest tak samo.. Ostatnio była taka sytuacja że robiłam zakupy dla siebie, on też sobie coś tam wybrał i chciał zapłacić osobno ale że ja jestem jaka jestem to zaproponowałam że zapłacę mu za to. Najgorsze, że nie przypominam sobie żeby on tak kiedykolwiek zrobił..:-( od początku znajomości jeszcze ani razu nie dostałam od niego nic tak bez okazji :-( głupiego kwiatka.. czasami kupi coś słodkiego albo jak przyjeżdża do mnie jakieś winko, ale bardzo rzadko.. Ja kupuję częściej. Na imprezie raczej ja wydaję więcej.. Co wy o tym myślicie?

Gość gość
Ty tak na serio? Przeciez pyta ile wyszło, chce Ci oddać, ale Ty nie chcesz. Chce osobno, Ty nie chcesz. to nie w nim problem, tylko w TOBIE.

Gość gośćqq
W tym problem że on się tylko pyta ile wyszło, a przecież wiem że niechętnie by mi oddał. Jakby tak było to następnym razem zaproponował by że to on zapłaci. A zawsze jest tak samo..odsuwa się i czeka aż ja zapłacę. Czy na prawdę to ze mną jest problem? A zarabia więcej i dobrze o tym wie..

Gość gośćqq
Jeżeli chodzi o większe sumy, tj nocleg czy dość duży wstęp na jakąś zabawę to wyciąga kasę tylko dla siebie a ja mu daję za siebie. Ani razu nie postawił. I boli mnie to trochę..bo stać go.. Czy na prawdę nie jestem tego warta.? :-(

Gość gość
Już kiedyś taki topik się tu pojawił a swoją drogą wy młodzi to zawsze macie problem z kasą my tam nigdy nie mieliśmy zawsze mówiłam że nie idziemy nigdzie bo ja nie mam kasy rozumielismy się wystarczyło nam w domu posiedzieć przy herbacie a zresztą oboje jesteśmy z biednych domów i wiemy co to pieniądz a wy jacyś jesteście dziwni

Gość gośćqq
Czyli nie tylko ja mam z tym problem. To jest akurat zrozumiałe że obojgą wam się nie przelewa. Ale ja nie lubię po prostu siedzieć w domu..zero prywatności. A akurat i ja i on pracujemy więc dlaczego mamy siedzieć w domu...?

Gość gość
Ja nie rozumiem. Jesteście dorosłymi ludzmi, jesteście w związku, dlaczego z nim o tym nie porozmawiasz?

Gość gośćqq
Nie wiem... Po prostu nie przejdzie mi to przez gardło. A nie chcę żeby sobie pomyślał że mi szkoda albo tylko na kasę patrzę. Bo tak nie jest..

Gość gość
A ile dostajesz od niego jak idziesz z nim do lozka czy za to on Ci placi czy moze Ty mu placisz ze Cie wyruuuchall

Gość gośćqq
Tylko bez takich..

Gość gość
a przecież wiem że niechętnie by mi oddał.] a skad wiesz? przeciez czytac w myslach nie potrafisz bo bys glupio sie teraz tu nie pytala :O sama sobie tworzysz historie a potem robisz z tego problem. powiedz mu w czym problem i jasno powiedz, ze ma wyciagac portfel i placic zanim ty to zrobisz. wiesz co bedzie najlepsze? to ze on to przyjmie normalnie, jako OK-nie ma problemu, bo tacy sa faceci - PROSCI! skoro chce ci oddac, ale ty WIESZ LEPIEJ CO ON NAPRAWDE CZUJE i placisz, potem za jego plecami zalisz sie na forum i tworzysz problem tam gdzie go nie ma, to czego oczekujesz? ze my do niego napiszemy???

Gość gośćqq
Chciałabym żebyście mieli rację. Tylko szczerze...? Po prostu kilka osób zwróciło mi uwagę dlaczego on nie płaci tylko ja. Zwłaszcza rodzina. To nie jest fajne! Bo ja go jeszcze bronię. Przypomina mi się pewna impreza składkowa. Było kilka znajomych i każdy facet zapłacił za swoją dziewczynę tylko nie mój :-( wy wiecie jak ja się czułam? A piszę tu bo muszę się wygadać. A nie mam komu. Bo przeważnie go bronię.. A zawsze fajnie poczytać co inni o tym myślą. Bo...szczerze.? Nawet mi się podoba że myślicie inaczej. Ciągle tylko słyszę o nim źle, jeżeli chodzi o kasę.

Gość gość
Wchodzisz na to forum zeby sie wyzalic PYTAM o co chodzi??? A za chwile idziesz do lozka albo na dywam i walisz sie znim az iskry z p***y leca

Gość gość
Baby to tępe suki, bo jak facet za wszystko płaci to problemu nigdy nie ma, a jak tępa suka musi zapłacić to płacz. Wy koorfy jesteście chore umysłowo.

Gość gośćqq
Oj gościu. Umiesz tylko dopieprzać ludziom...?

Gość gość
baby to hooje, chcą równości ale za wszystko ma płacić facet, bo jemu z nieba kasa spada i nie musi na nią pracować...... powinien cie kopnąć w doope autorko bo jesteś szmatą która tylko na kase leci, żałosne

Gość gość
gośćqq dziś Oj gościu. Umiesz tylko dopieprzać ludziom...? Zgłoś Autorka to nie ludź tylko kalkulator, oblicza i wylicza facetowi wszystko, tępa suka

Gość gośćqq
Taak? Kto tu mówi o stawianiu cały czas hmm? Może kobiecie po prostu jest miło jak facet coś zafunduje. Czuje się wtedy ważna dla niego, doceniona. Nie mówię żeby zawsze za wszystko płacił bo to nie o to chodzi..

Gość gość
Twój facet to zwykła kutwa, z czasem będzie gorzej.

Gość gość
gość dziś Twój facet to zwykła kutwa, z czasem będzie gorzej. Zgłoś Taaaa facet koorfa bo nie daje się doić jak bankomat, tylko tępa feministka mogła to napisać, idź coś protestuj

Gość gość
siedzi baba w domu i z nudow glupieje :O wie lepiej co facet mysli, wiec po co w ogole z NIM rozmawiac? przeciez on nie od rozmow jest, od placenia bylby ale nie moze byc, bo przeciez (zanowu) ona wie lepiej, ze on placic nie chce, wiec bedzie placic za niego, czuc sie chu/jowo i plakac na forum obgadujac swojego faceta, a tymczasem rozmowa jej faceta z kolegami: -kolega: znowu musialem zaplacic za obiad a ona na koniec wykrecila sie bolem glowy, a ty? -jej facet: nic, moja mowi, ze sama chce plaic. koniec tematu tylko skad by mu do tego prostego lba strzelilo, ze jego kobieta du/pe mu obrabia na babskim forum zamiast zwyczajnie pogadac z nim o ich wlasnych sprawach :O

Gość gość
gośćqq dziś Taak? Kto tu mówi o stawianiu cały czas hmm? Może kobiecie po prostu jest miło jak facet coś zafunduje. Czuje się wtedy ważna dla niego, doceniona. Nie mówię żeby zawsze za wszystko płacił bo to nie o to chodzi.. Zgłoś przecież pisało że on raz na czas funduje, a że to obca baba a nie żona to przecież nie będzie w nią topił hooj wie ile kasy, prosta logika

Gość gość
Ty masz problem z wydawaniem pieniędzy a nie z facetem :P

Gość gość sześć cztery dwa
gość dziś bo baby to tchórze i zakompleksione peezdy, ich jedyny cel to facet bankomat, oraz aby inne tępe suki im wszystkiego zazdrościły, taka babska rywalizacja, żałosne

Gość gość
gość dziś Ty masz problem z wydawaniem pieniędzy a nie z facetem jezyk.gif Zgłoś Ona żydzi kasy a na faceta nadaje, co za pusta lalka, egoistka

Gość gośćqq
Ale wy jesteście różni :-) Ale wiecie co..? Dzięki :-) chyba tego mi było trzeba

Gość gośćqq
I od razu widać kiedy facet pisze. O to mi chodziło.. wiem co o tym myślicie. Na prawdę dotychczas słyszałam tylko negatywy na jego temat. To nie jest fajne. I nie myślcie sobie że jestem egoistka i że tylko na kasę patrzę. Bo tak nie jest. Jakby tak bysmy dawno nie byli razem :-)

Gość gość
Twój facio to gnój , sknera , pazerota i wykorzystywacz. Pogoń frajera i pisze ci to facet.

Gość gośćqq
Czyli ty uważasz że mam go pogonić tylko dlatego że rzadko funduje?

Gość lalki to pustaki
Jak Ci ten facet nie odpowiada to PO CO Z NIM SIEDZISZ? Szukaj pełniejszego bankomatu bo ten najwidoczniej nie da się doić. Powodzenia lalka, tylko potem nie płacz że jakiś inny traktuje cię przedmiotowo.