Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralnia mózgu codziennie

Walentynki to NAJDURNIEJSZE "święto" w roku

Polecane posty

ale szare masy to debile, łatwo ulegają manipulacji i presji społecznej

Gość gość
a które "święto" nie jest durne?

Gość gość
a co w nim takiego durnego? Masz problem z powiedzeniem temu, kogo kochasz, co do niego czujesz raz w roku?

Gość gość
A jakie to święto? Przywleczona z zachodu durnota która imponuje polskim ciemniakom. A te głupie pisdy jaraja się jak p******e.

Gość gość
to teraz pomyśl o wszystkich głupich "pisdach" które jaraja się bozym narodzeniem :)

Gość gość
no to żal mi ciebie. Bo albo ty nigdy nikogo nie kochałeś, albo ciebie nikt nie kochał

gość dziś a co w nim takiego durnego? Masz problem z powiedzeniem temu, kogo kochasz, co do niego czujesz raz w roku? >>>> czemu tylko raz w roku masz to robić? I dlaczego tylko bo jest takie "święto". Najlepiej mówić to nie dlatego bo wypada ale gdy to się czuje, czyli w jakikolwiek dzień. Ale tępakami trzeba dyrygować i mówić im co i kiedy mają robić, pralnia mózgu

Gość łatwo sterować bydłem
gość dziś a które "święto" nie jest durne? Zgłoś Wszystkie są durne, dlatego żadnych nie uznaje bo mam własny ROZUM

Gość gość
no tak, ale jak powiesz raz więcej, to coś ci ubędzie? Ale widzę, że jakby zrobiono zamiast dnia miłości, dzień nienawiści, to byłbyś szczęśliwy :D

Gość bo tak kazał ksiundz
gość dziś to teraz pomyśl o wszystkich głupich "pisdach" które jaraja się bozym narodzeniem usmiech.gif Zgłoś jarają się bo od kołyski prali im mózgi że tak trzeba, są przesiąknięci tym gòwnem, to jak nałóg dla nich, trudne do odrzucenia

Gość gość
chociaż tobie dzień nienawiści niepotrzebny w sumie, bo ziejesz tym uczuciem na co dzień :D

Gość tępe masy naokoło
gość dziś no tak, ale jak powiesz raz więcej, to coś ci ubędzie? Ale widzę, że jakby zrobiono zamiast dnia miłości, dzień nienawiści, to byłbyś szczęśliwy smiech.gif Zgłoś Mam problem z tym że jakaś "branża" mówi mi kiedy i gdzie mam coś robić czy czuć, ale umysłowe tępoty nawet nie załapują że są psychicznie sterowane przez cwaniaków którzy na tym debiliźmie mas robią fortuny, a masy mają tylko stresy i długi

Gość gość
Święto przywleczone, tak jak i halloween. Też nie nasze, ale co obce to fajne i lepsze? Trochę świata na własnym podwórku? :P Ale jest, a jak komuś nie odpowiada - wystarczy pominąć milczeniem, a nie się zacietrzewiać w protestach.

Gość gość
No to świętuj sobie sylwestra i nowy rok w lipcu na przykład, Boże Narodzenie w maju, a Wielkanoc w listopadzie. Kto ci broni? I ja na przykład nie będę cię nazwać tępakiem, ciemną masą czy tam już nie pamiętam tych inwektyw, które użyłeś :(

Mam problem z tym ze te wszystkie DURNE święta mi pchają do gardła czy tego chce czy nie, ale to jest pralnia mózgu przez immersje i nieustanną powtarzalność, bo w ten sposób chcą bydło przełamać aby uległo, niestety 99% się przełamuje

Gość gość
a propos mózgu i jego pralni - myślę, że wizyta u psychiatry by nie zaszkodziła, a wręcz odwrotnie. Póki jeszcze szansa na leczenie

Gość tresowane szare masy
gość dziś No to świętuj sobie sylwestra i nowy rok w lipcu na przykład, Boże Narodzenie w maju, a Wielkanoc w listopadzie. Kto ci broni? I ja na przykład nie będę cię nazwać tępakiem, ciemną masą czy tam już nie pamiętam tych inwektyw, które użyłeś smutas.gif Zgłoś Nie chodzi o to KIEDY, ale DLACZEGO wogóle "świętować", i dlaczego pchają to na wszystkich czy tego sobie życzą czy nie. Ciemne masy bez własnych rozumów robią dokładnie to co treserzy każą

Gość nienormalni normalni
gość dziś a propos mózgu i jego pralni - myślę, że wizyta u psychiatry by nie zaszkodziła, a wręcz odwrotnie. Póki jeszcze szansa na leczenie Zgłoś Tępaku, teraz nienormalni są normalni, to ty o tym nie wiesz???

Gość gość
up bo to gòwno tuż tuż, za pare dni, TĘPAKI

Gość zmiłuj się panie
który chce zaroohać musi jakiejś tępej szmacie kupować jakieś bezużyteczne gòwno, serduszka, misie, kwiatki, oj mase kasy poleci do kosza, no ale MOŻE zarooha, no i taki napalony debil jeden z drugim kupują różne gòwno tym durnym babom, bo reklamy tak każą, buehehehehehe

który chce zaroohać musi jakiejś tępej szmacie kupować jakieś bezużyteczne gòwno, serduszka, misie, kwiatki, oj mase kasy poleci do kosza, no ale MOŻE zarooha, no i taki napalony debil jeden z drugim kupują różne gòwno tym durnym babom, bo reklamy tak każą, buehehehehehe x :D jakie to jest prawdziwe, to aż mi przegoniło ten minimalny smuteczek, że nie mam faceta:D a potem tematy na kafe, płacze IDIOTEK, że misio był taki milutki w walentynkusie, a potem zerżnął jak dziwkę i zostawił z dzieciarem:D święto dla KARYN I SEBIXÓW i koniec pieśni:D

Gość gość
a argen nic na walentynki nie kupił?

Gość jakiś tam ludek
brokeninside87 wczoraj Broken, już Cię lubie, byłabyś fajna kumpela do pogadania. Daj namiary to się ztykniemy, pewnie mase ciekawych tematów byśmy obgadali. Równa jesteś i to mi się podoba. Ja też prosto z mostu wale o tym co widze na około, zero poprawności politycznej czy płciowej.

Gość szmaty do nogi
Walentynki = Wale w Tyłki , hahahaha

Gość gość
walentynki to kolejna okazja dla sprzedawcow do podniesienia ceny bzdury ktorych nikt nie potrzebuje jak kwiaty, cokolwiek czerwonego i w ksztalcie serca. Najlepszy chwyt marketingowy. Jak prostytutki i wspolczesne kobiety w zwiazkach udaja milosc a chca kasy

Gość tępaki robaki
jak tam debile i wasze walentynki, "wale hoojem w tynki" hahaha, kto dziś zarooha, bo "trzeba"?

Gość gość
kto wczoraj nie zaroohał to już NIGDY nie zarooha

Gość gość
Ja nie lubie walentynek i ich nie obchodzę. Jednak to zawsze jest miłe, jak dostajesz kwiaty od kuriera kwiatowego z http://kwiaciarniasonia.com/ z liścikiem od swojego ukochanego. A on doskonale wie, że ja nie kultywuję takich świat.

Gość gość
My w rodzinie wszyscy wszystkim dajemy upominki - synowi, córce, baci itd. Pokazujemy sobie w ten sposób, że sie kochamy. Tak przenieślismy amerykańskie świeto na swojski grunt :)