Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham kobietę która mnie olała

Polecane posty

Gość gość

W sumie miała powód. Czy spróbować się o nią postarać?

Gość gość
Śni mi się ciągle że na nią czekam a ona się nie zjawia. Co o tym sądzicie, np dzisiaj mi się tak śniło

Gość gość
A czy można prosić o literkę imienia tej kobiety

Gość gość
Dlaczego Cie olała? Podaj powód to napiszemy czy warto się starać.

Gość gość
Nie proś o literkę imienia. Przecież nic mu to nie da. Forum publiczne to nie miejsce na prywatę.

Gość gość
Jeśli miała powód, to w najgorszym przypadku oleje po raz drugi co niestety nie da Ci gwarancji żadnej na odkochanie :O

Gość gość
To był wstępny etap znajomości, a ja zwlekalem by coś więcej z tego było, tylko się gapilem, byłem miły itp, ale wiem że to za mało, jestem prawie pewny, że coś do mnie czuła, no ale ostatecznie zmienilem pracę i straciliśmy kontakt, a przed tym wszystkim ona była juz wyraźnie zniechecona, nie wiem do końca czym

Gość gość
Skoro kobieta się tobą nie przejmuje i cię ignoruje, w takim razie miała powód. I ponowne starania zależą od wielkości i znaczenia powodu. Próbować warto. Jeśli ona kocha, to ci wybaczy 50, 100 raz - bo to jest prawo miłości. Chyba, że ją mocno zraniłeś, w takim razie związałeś ją emocjami...i wszystko zależy czy te emocje minęły...

Gość gość
Ok. To jest do odkręcenia tylko napisz ile czasu minęło? Tu zadziała o ile postawisz na szczerość. Najpierw nawiązanie kontaktu, Coraz częstsze kontakty i jakiś komplement.. następnie spotkanie i szczera rozmowa. Jeżeli była zakochana to pewnie tak szybko nie zapomniała.

Gość gość
Jako półtora roku minęło..

Gość gość
gość dziś To był wstępny etap znajomości, a ja zwlekalem by coś więcej z tego było, tylko się gapilem, byłem miły itp, ale wiem że to za mało, jestem prawie pewny, że coś do mnie czuła XXX Ja miałam to samo w znajomości z facetem Zwlekał, nie angażował się ale był miły i wciąż zapewniał mnie, że jestem dla niego ważna. Zakochałam się w nim na zabój a on to wszystko naprawdę miał chyba "gdzieś". Kontakt do dziś mamy. Nigdy nie odważyłam się wyznać mu, że się w nim zakochałam. Bałam się odrzucenia z jego strony i to, że mnie zlekceważy. Autorze, nie zwlekaj, skontaktuj się z tą kobietą i pokaz jej, że się nią interesujesz, myślisz o niej i że jest dla Ciebie ważna! Tak naprawdę TYLKO TEGO oczekujemy od Was, facetów.

Gość gość
A co sadzicie o tych snach?

Gość gość
17:05 Ty tylko tego oczekujesz od mężczyzny. Wiele kobiet oczekuje posiadania lub wykształcenia w sobie długiej listy cech charakteru, która jest dla nich konieczna do wejścia w związek oparty na wzajemnej, dojrzałej miłości.

Gość gość
Wal jak w dym! Będzie dobrze ☺ 3 mam kciuki i daj znać

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Dlaczego mam olać?

Gość gość
Nie olewaj,walcz o nią jeśli Ci na niej zależy i nie ważne ile czasu minęło.Właśnie mam to samo,zakochałam się a on wciąż czeka aby pokazać mi zielone światło i szanse na ta znajomosć.

Gość gość
gość dziś - nie oczekuję na długą listę cech, bo nie ma na świecie ideałów- nie oszukujmy się. Chciałabym, żeby mężczyzna był dobry , lojalny i wierny. Tylko tyle na początek i AŻ TYLE (: niestety. Bardziej stawiam w związku na przyjaźń niż "gorącą miłość", która szybko się wypala i okazuje się, że poza początkową fascynacją i zauroczeniem nie było nic. Tylko tyle i AŻ tyle. Jak się okazuje- chyba ma zbyt wygórowane oczekiwania :). Wciąż jestem sama.

Gość gość
O miłość się nie walczy. Jak ona cię olała, to ty też ją olej. Tego kwiatu to pół świata.

Gość gość
Tak by było najłatwiej ale nie potrafię, a może ona żałuje

Gość gość
Nie karm się złudzeniami. Jak masz jaja, to ją olejesz.

Gość Chory umysłowo człowiek
Jako człowiek umysłowo chory, nie jestem w stanie Ci pomóc ;-):-)

Gość gość
A kto w dzisiejszych czasach jest zdrowy