Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gra psychologiczna

Kupowanie ciętych kwiatów to DEBILIZM

Polecane posty

Gość gra psychologiczna

a jednak szare masy to robią codziennie, kompletny brak logiki, tyle kasy za coś co za pare dni idzie do kosza

Gość gość
masz rację; podobnie jak kupowanie jedzenia; tyle kasy za coś co następnego dnia spuścisz w kiblu :o a jednak szare masy robią to codziennie popychając to szarymi masami papieru toaletowego

Gość gość
Masz racje, tak jak mycie się :) po co jak za parę godzin człowiek znowu nieświeży. A jednak szare masy to robią codziennie, kompletny brak logiki.

Gość gość
jedzenie jest POTRZEBNE, kwiaty to ZACHCIANKA, KAPRYS, DOBRO LUKSUSOWE, rozumie drugoklasista z podstawówki?

Gość gość
i jako dobro luksusowe, skoro mnie na nie stać, to je sobie luksusowo kupuję, a po kilku dniach wyrzucam i kupuję kolejne a tobie, c***j do tego

Gość kupuj i konsumuj
gość dziś i jako dobro luksusowe, skoro mnie na nie stać, to je sobie luksusowo kupuję, a po kilku dniach wyrzucam i kupuję kolejne a tobie, c***j do tego Zgłoś Idealny klient debil, na takich robi się fortuny a z nich robi niewolników długów. Podaj adres to wyśle ci materiały marketingowe.

Gość gość
to że ty musisz kupować wszystko na kredyt nie znaczy że wszyscy tak mają a teraz idz zjedz chleb z pasztetem z biedronki, bo tyle wystarczy przecież

Gość gość
Ja kupuje dużo kwiatów,róże,lilie i frezje i wyrzucam co parę dni.To kwestia potrzeb estetycznych.