Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy co roku wyprawiacie dziecku urodziny

Polecane posty

Gość gość

j.wW tym roku nie mam kompletnie pomyslu co do urodzin dziecka.Nie ma szans aby zrobic impreze w domu.

Gość gość
p

Gość gość
My robimy w domku. Żadnych dmuchanych zamków klaunow i innych dziwnych g. Wien. Urodzinki to torcik, troszkę słodyczy dla dzieci,zabawy i atrakcje wymyślone przeze mnie i to tyle. Najpierw mała impreza dla dzieci 5-7. Córka ma 4latka. Następny dzień dla rodziny dziadki i chrzestni. Wszystko.

Gość gość
Zaczęłam wyprawiać urodziny córce wtedy, gdy ona uświadomiła sobie że taka okazja jest i że się ją świętuje. Pierwsze urodziny, takie z gośćmi, dla siebie, miała więc jako czterolatka. A potem już musiały być co roku, bo nie wyobrażam sobie tłumaczyć dziecku że urodzin nie wyprawię. Zawsze urodziny były dla dziecka więc z jego gośćmi i zabawą. A z kolei skoro tak, to na terenie do ogarnięcia czyli nie w mieszkaniu. Sprawdziły się sale zabaw, te tańsze a z lepszym programem, wynajęta sala w klubie osiedlowym z animacją i poczęstunkiem we własnym zakresie i podobne.

Gość gość
u mnie w miescie juz wyczerpały sie miejsca.W sumie corka ma 8 lat.BYly kulki inna sala zabaw. ale to dla mniejszych dzieci. a teraz nie mam pojecia gdzie wyprawic.

Gość gość
Co roku. Teraz na swoje 4 urodziny czeka już od miesięcy. Przynajmniej raz w tygodniu o nie pyta.

Gość gość
Mam dwoje dzieci. Córka 18 i syn 12. Urodziny mają wyprawiane zawsze co roku. Zawsze w domu. Jest tort i kolacja. W tym roku córka ma imprezę w lokalu dla rodziny i jej znajomych. Dopiero pod koniec roku ale już wiem że bedzie nas ok 60 osób.

Gość gość
Co roku, przeważnie poza domem , niektóre w mniejszym gronie w domu. W koncu zawsze to sa jedne jedyne 1,2, 3,4, 5,6,7,8... urodziny diecka wiec warto wyprawiać !

Gość gość
Hmm... starsze, od mojej córki, dziewczynki, już wyprawiają urodziny u siebie, w swoim pokoju. Przychodzi jedno czy dwoje dzieci, dorośli siedzą przy kawie. Potem jest tort i do domu. Moja córa zachwycona była ostatnio nocowaniem u koleżanki. Rano odbieraliśmy małą. W sumie i spokój był, bo niewiele dzieci, i drogo nie wyszło a dzieci miały ogromną frajdę.