Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pływaczka

Pływanie na mięśnie

Polecane posty

Gość Pływaczka

Od jakiegoś miesiąca chodzę na basen dwa razy w tygodniu po 45 min. Zależy mi głównie na rozbudowaniu lekko mięśni nóg i ramion. Jestem bardzo szczupła dlatego zależy mi również na przebraniu na wadze. Czy chodzenie na basen chociaż troche mi w tym pomoże czy może wprost przeciwnie? Z góry dziękuję na odpowiedzi :)

Gość gość
Pomoże

Gość Jola_73
Ja miałam taki sam cel i stosowałam Largomass+ćwiczyłam w domu i w krótkim czasie udało mi się wzmocnić mięśnie nóg :) Mój chłopak też stosuje i szybko widać efekty

Gość gość Jan
U mnie przy intensywnym treningu na siłowni też largomass bardzo ładnie zadziałał, nie mniej przy pytaniu o basen, to jak najbardziej moim zdaniem jest on wskazany, w przxypadku o jakim piszesz

Gość gość Dariusz
Pływanie to dobry sposób, ja bym go połączył jeszcze z siłownią i jakkimś dobrym suplementem, sam stosowałem Largomass i jestem bardzo zadowolony. W każdym razie moim zdaniem to już krok w dobrym kierunku

Gość gość
Wystarczy że będziesz regularnie pływała i miała w diecie odpowiednią ilość kalorii. Odradzam wszelkie odżywki jeśli zależy ci na zdrowiu.