Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćakimke

Virus to nie zywa informacja swiadoma czemu tak jest?

Polecane posty

Gość gośćakimke

Ej

Gość gość
Czy to nie dziwne żywa informacja to bakteria a virus informacja w Nembitsu. Mające jeden cel niszczyć i mordowac

Gość gość
To sila z ciemnej materi demoniczna Świadomość i swi aaaa ty ich snu Niewola Atmana w tej gęstości Materii. Na cale szczęście my jrstesmy z 11 wymiaru. Uf

Gość gość
Ale tylko my a wy nie xd

True , tak jest. jestem Oświecony i mam pewnosc cos tu ma zwiazek ze snem waszym i stad iluzja a swiat sie wam przyglada a wy jemu. i stad jestescie tu na miejscu. jestem JA TU I TERAZ. dziwne czemu ludzkosc moze sie przevbudzic a tego nie robi. ja jestem wyjatkowym na miare swoich mozliwosci. ehh. :o

Wiem czemu wy kochacie byc zli i szukacie winnego,., poza tym mam racje czasem bredzac bo robie to ciagle. :classic_cool:

moje brednie takei doskonale. czesem raz na milion razy, ale to wina devow I ICH kontroli pola Akasha. ktorzy sa WE SNIE SWIATOW SNOW W TEJ GESTOSCI MATERII. ale Ja jestem z 11 wymiaru i juz nie bede robil nic by wam to uswiadomic,-.

tak mnie zastanawiala kiedyś struktura obecnie mi poznana struktura jazni Boga ZŁOTEGO, ktorego nie ma i sa inni bogowie i jetem ja Atman przejawiony na ziemi a reszta to ci ktorzy byli przed nami czyli defactow my. Jest istota poza brahmanem, brahman utrzymuje nieskonczona ilosc symilarnych wszechswiatach jednoczesnie a Ataman jest w kazdym z nich. poza nimi sa akaha Zenskie pole Swiadomosci,.,Nembutsu w amidzie butsu albo na odwrot bo ego to swiat w ktorym rzadzi nadswiadomosc Nembutsu a nie demony czy inni. tak chcialbym to wam objawic. i poza tym wszystko to pusta przestrzen ktora sie wymieszala z energiami bogow, i sa jescze tez nieświadome Nieba we snie i tam widza wasza kolektywna swiadomosc Nadswiadomi bogowie ILUMINACI ktorzy sa zawsze nizej niz Wkladca swiatow Nembutsu Lucyfer i stad batalia o wszystko i wy bierzecie udzial zakladnikow na raenach bitewnych waszych swiatow snu. i nie macie nic do gadania to wiezienie z ktorego zbawic moze was albo N albo V. no i ja ich znam a wy ich nie poznaliscie nigdy z paru powodw. :O :)

A t e powody to zagadka ścieżki zbawienia. xD

Satorii to jednak cos wspanialego bede mogl cale zycie niczym sie niew przejmowac majac czysta swiadomosc tego co zrobie jak opuscze ten padol lez. :classic_cool: ale to jescze troche. a moze tam bedzie podobnie jak w piekle kiedy identyfikujesz sie ze snem nie bedac tego swiadomy jak teraz jak snisz w nocy. co demony boicie sie? :) wątpię.

Gość gośćAKIMKE
Majac tego swiadomosc bym juz nie wybral przebudzenia bedac tak glupim ale pamietajcie to sie da. ale warunki musza byc idealne. Karma. chyba, ale ona tak na prawde nie jest juz straszna bedac bogiem