Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz od niej uciekl jak urodzila piata corke , autentyczna historia

Polecane posty

Gość gość

Tak nawiazujaca do tej co czuje sie gorsza bo 3 corki mezowi urodzila , u nas byla rodzinka na osiedlu , nie jacys menele , sytuowani dobrze ludzie jak sie wprowadzili to mieli 3 corki , facet lazil po placach zabaw z tym babincem ale za jakis czas zona z brzuszkiem i patrzymy a facet z rozowiutkim wozkiem popyla , juz byly usmieszki na osiedlu , targal juz 4 dziewczynki za soba , istny babiniec ale za dwa lata zona z brzuszkiem chodzi iiiii jest! dynda rozowiutka kokardeczka przy wozku , moj maz to sie poplakal ze smiechu a ja z nim Ten koles tak chdzil z ta 5 jeszcze z rok i ktoregos dnia nawial od zony i tyle go widziala , nie wytrzymal psychicznie z 6 kobietami w domu , jednak to przyklad jest ze mowcie co chcecie faceci oprocz tego ze maja i kochaja corki ( coreczki tatusia) to o chlopaku chociaz jednym marzy kazdy

Gość gość
Prawdziwy facet kocha dziecko niezależnie od płci. Znam z autopsji. Tata 3 wspaniałych dorosłych córek.

Gość gość
Nie wierzę,ze to był powód jego odejścia, no ale ty skoro jestes taka tepa to nie dziwne, ze w to wierzysz. Plotkara i sooka z ciebie

Gość gość
he he, mam w rodzinie takiego co dopiero za 6 razem zrobił chłopaka :) łącznie mają 10 w tym 3 chłopców...no ale ich na to stać-wiem kto głosował za 500plus ;)

Gość gość
czyli facet mogl prubowac strzelic 6 raz , moze doczekalby sie upragnionego syna a tak co rok to dziurka az w koncu nawial :) :)

Gość gość
ups sorki- probowac oczywiscie

Gość gość
dlaczego jestem sooka , bo opowiedzialam wam historyjke?? masz co z dekielkiem oj masz , ciekawe dlaczego tak cie poruszyla to historia- czyzby mamusia samych dziewczynek wk*****ona:)

Gość gość
Dokladnie na tej samej zasadzie zona mogłby uciec od tego"damskiego krawca" , zostawiając go z piątka corek

Gość gość
moglaby ale jakby nie chciala rodzic to by nie zachodzila w ciaze , podjela ryzyko i przegrala z losem , mogla na drugiej corce powiedziec stop wiecej nie bedzie ale ona ryzykowala i przegrala

Gość gość
No jak nie jesteś plotkara jak wiesz czy ona ryzykowała, czy nie ryzykowała? Wiesz tyle co popatrzyłaś - a reszta jest wytworem Twojej plotkarskiej wyobraźni.

Gość gość
Oboje ryzykowali, przeciez to ruletka, tacy ludzie nie powinni miec dzieci, tylko igrali z losem swojego potomstwa. Durny on, durna ona, tylko dzieci zal. Jesli nastawiasz sie koniecznie na chlopaka, lub koniecznie na dziewczyne - nie miej dzieci.

Gość gość
mysle ze oni nie nastawiali sie koniecznie na chlopaka ale jak juz mieli dwie corki to probowali ustrzelic chlopca a wystrzelili 5 dziewczyn

Gość gość
Wlasnie o tym mowie, takich rzeczy sie nie robi. 3 razy "spudlowali", durni ludzie. Przeciez wiadomo, ze to jest przypadek, mozna miec i 20 corek. Bierzesz co jest, byle zdrowe, zamiast takich glupich gierek a pozniej porzucenie rodziny. Rodziny ktora samemu sie zmajstrowalo!!! A teraz pretensje i dramat, dzieci bez ojca, bo glupi narobil i mu sie przestalo podobac...

Gość gość
Nie wiem kto jest większym debilem on czy wy i ta cała banda osiedlowych kretynów która się z tego śmiała :o Mój wujek i ciocia mieli 6 córek i wuja każdą z dumą prowadził do ołtarza i płakał w kościele. Coś tam czasem ktoś powiedział czy skomentował żartobliwie, nawet wujek sam żartował ale nikt ze śmiechu nie płakał. Co za debile z was :o

Gość gość
Nie wytrzymal psychicznie! Sam naplodzil te corki! I biedny cieply klusek nie wytrzymal, ojoj... ciekawe co maja powiedziec te dziewczynki porzucone przez nieodpowiedzialnego ojca.

Gość gość
gość dziś ok plotkara a dlaczego sooka ? troche chyba przegielas

Gość gość
Tak, nie dosc, ze rodzice durni, strzelali sobie niczym w totolotka, to i otoczenie mieli toksyczne.

Gość gość
gość dziś oj zdziwilabys sie czy tak nikt ze smiechu z twojego wuja nie plakal

Gość gość
jesli plakal to debil, zdarza sie :)

Gość gość
gość dziś ok plotkara a dlaczego sooka ? troche chyba przegielas Ja Cię od suk nie wyzywałam. Ale masz straszną wiejską mentalność :O

Gość gość
ja sie mu nie dziwie , moja siostra ma 3 corki i totalny armagedon w domu , dziewczyny piszcza nan stop a jedna to piskiem nauczyla sie komunikowac , np jak siostra mowi - teraz wychodzimy ubierajci sie to ona staje na bacznosc nabiera powietrza w pluca i zaczyna piszczec co oznacza ze nie chce sie ubrac , albo na pytanie np chcesz kakao jak zaczyna piszczec to znaczy ze nie chce no wiec wracajac do tematu dziewczyny caly czas piszcza , caly czas cos sobie wyrywaja a ostatnio obciely sobie wlosy moze facet jak sobie pomyslal co bedzie jak zaczna dorastac i bic sie o kazda pomadke czy kiecke to uciekl , ja go rozumiem , ja uciekam od mojej siostry z domu po 10 min

Gość gość
Moj kuzyn zostawil zone z 4dziewczynkami. Ale poprostu przerosly go obowiazki i brak pieniedzy . nie chodzilo o plec

Gość gość
bo faceci czesciej zostawiaja kobiety z ktorymi maja same corki

Gość gość
To prawda , cos w tym jest i mniej walcza o kontakty z corkami

Gość gość
hehehehehe dobre

Gość gość
często takie rodziny to facet jest bezmózgim *****czem, brzydko mówiac... i dlatego pewnie ja zostawił, ze znalazł sobie inna

Gość gość
Moj tato mial nad trzy i bardzo sobie chwalil. Zawsze powtarzal ze jak mama w ciazy byla czekala na synka to on w duchu sie modlil o core. Za to jego brat mial 5 chlopakow i dopiero 6 byla cora. Tyle ze on potem dorobil jeszcze dwie corki i syna.