Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypadajace i cienksie wlosy Pomocy

Polecane posty

Gość gość

co poradzicie na wypadajace i cienkie wlosy ??

Gość gość
Nie wiem czy slyszalas o odzywce Jantar do wlosow i skory glowy.To jest na wypafanie i porost wlosow. Uzywam 2 miesiace i duzo mniej wlosow mi wypada. Poczytaj soboe o tym.

Gość gość
oki dziekuje bardzo :))) oprocz tego jeszcze cos stosujesz?

Gość gość
Zaczelam stosowac biotebal w tabletkach ale dostalam straszliwej alergii i odstawilam odrazu. Podobno mozna pic drozdze, skrzyp polny czy pokrzywę, ale ja tego sposobu nie probowalam. Wcieranie kozieradki tez cos ma dawac ale mi akurat to nie pomoglo. Musisz poprobowac:)

Gość gośćgość1
wcierka Jantar, bardzo dobra, mi bardzo pomogła

Gość gość
Jantar to mozna kupic w aptece i drogeriach i jest niedrogi ok 12 zl. Sa tez szampony z tej serii ale nie probowalam, moglo by to wzmocnic efekt. Masaż glowy przy wcieraniu odzywki jedt wazny. Pobudza cebulki.

Gość gość
dziekuje :))) jutro pojde i kupie mam nadzieje ze w koncu to pomoze ;p

Gość gość
Jakbys miala kupowac Odzywke Jantar to ta w brazowym plastiku z pąpką ( kiedys w szklanym) do wlosow zniszczonych bo ta wersja biala apteczna ma gorszy sklad.

Gość gość
mnie pomaga skrzypowita i to nie jest reklama może być inny preparat ze skrzypem np skrzypole.tylko trzeba brać min.miesiąc aha i jem dużo kaszy jaglanej,ma dużo krzemionki i pomaga na włosy bardzo. a jeśli chodzi o maski to wcieralam we włosy taką: 1 łyżeczka nafty kosmetycznej, 1 łyżeczka oliwy z oliwek i olejku cytrynowego,łyżka ulubionej odżywki i pare kropel cytryny.trzymalam na wlosach pod folia i ręcznikiem ok.godziny

Gość gośćgość1
gość dziś a mi właśnie ta wersja Jantaru z pompką w ogóle nie pomogła, dopiero ta w szklanej butelce dała efekty.

Gość gość
Z naftą trzeba uważać.

Gość gość
19:52 z samą tak,dlatego trzeba łączyć z odżywką iolejami i dokładnie wymieszać

Gość gość
19.51 ale tej wersji w szklanej juz nie ma. Teraz jest ta w brazowym, nie kupisz nigdzie w szklanym, obeszlam cale miasto. A roznica w skladzie to tylko 2 konserwanty takze niewielka dziwne ze jedna dziala na ciebie a druga nie.

Gość gośćgość1
a u mnie w aptece jest ta szklana wersja,w grudniu kupiłam

Gość gość
Ja w grudniu tez kupowalam jeszcze w szklanym, ale pare dni temu chcialam kupic nastepną to juz nigdzie spotkac nie moglam, kupilam w plastiku.

Gość gość
mi jantar nie pomogl, zuzylam 10 opakowan jasne szklo

Gość franklina
A mi z kolei pomogły kapsułki z Vichy Dercos, po ciąży moje włosy były w opłakanym stanie , zrobiły się matowe i strasznie zaczęły mi wypadać. Po kuracji jest znacznie lepiej, teraz wcieram kapsułki trzy razy w tygodniu dla podtrzymania efektów.

Gość gość
Odstaw fryzjera, odstaw drogeryjne i fryzjerskie specyfiki. Spróbuj dermokosmetyki np. Vichy lub Bioxsine. Myj najlepiej co trzeci dzień.

Gość urszulka8989
a słyszalyście coś o dermastic? widziałam, że mają jakieś plastry przeciw wypadaniu włosów. ciekawe rozwiązanie, takiego czegoś jeszcze nie próbowałam, ale trochę się boję. może ktoś cos nna ten temat powiedzieć?