Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co zrobić z wrednym ojcem?

Polecane posty

Gość gość

Jestem po świeżej kłótni z nim , mam 17 lat.Poprosiłem go czy nie mógłby mi kupić shaker'a na allegro za 10zł to zaczął na mnie naskakiwać,że jak zwykle coś sobie wymyślam , kasa w błoto ,mówiłam, że na mieście nie ma to on ,że nie umiem szukać .Powiedziałam mu, że jak coś chce za 10 zł to kasa w błoto ,a jak codziennie kupuje fajki za 15 zł to już nie(bo codziennie kupuje) i on TAK SIĘ WYDARŁ ,jakbym mu conajmniej powiedziała,żeby spie*dalał ....i do teraz aż z nerwów mnie rozsadza :/ Mój ojciec jest zagorzałym katolikiem ,który codziennie ogląda trwam, co miesiąc do spowiedzi, na yt ogląda wykłady księdzów...i to przez niego stałam się niewierząca ,bo jak on mi mówi w 1 dzień po pijaku(wtedy jest jedynie miły) , że powinnam chodzić do kościoła,modlić się,że jezus to droga życia , a na drugi dzień mama przez niego ryczy ,bo on ją wyzywa ,że przez to,że gotowała mu obiad tłukła garami i nie mógł zrobić przelewu i się pomylił... 10 minut temu też mama płakała ,bo on ją obwiniał,że nic mi nie powiedziała o tym shakerze i że to jej wina bo tak mnie wychowała :/ A jutro pewnie wracając z pracy puści radio maryja :/ Ehhhh musiałam gdzieś to napisać ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować