Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość142801

Uwypuklone podbrzusze

Polecane posty

Gość Gość142801

Witam wszystkie panie. Mam pytanie od 11 dni spóźnia mi się okres chociaż nie przejęła bym się tym zbytnio gdyż zdążyło mi się to już kilka razy. Ale od kilku dni czuje ból w piersiach normalnie taki jak przed okresem do tego doszło uwypuklenie podbrzusza. Czasami czuje w tym miejscu ból podobny jak ten przed miesiączką. Podbrzusze jest wypukłe a to nigdy wcześniej mi się nie przydarzyło. Nie mam innych objawów świadczących o tym że mogła by to być ciąża. W ostatnim czasie miałam też trochę stresu a mój okres nigdy nie był regularny ale to Podbrzusze mnie niepokoi. Czy któraś z Pań miała może coś podobnego?

Gość gość
Ja tak miałam często przed okresem, jest to taka jakby opuchlizna, cała czułam się wtedy ciężka i opuchnięta, a najbardziej właśnie podbrzusze. Przychodzilo krwawienie i ten stan mijał.

Gość gość142801
Może rzeczywiście jestem trochę przewrazliwiona. Rozmawiałam z partnerem i oboje doszliśmy do wniosku że nie było możliwości zajścia w ciążę. Jednak z drogiej strony 11 dni to dość długo. Boli mnie jedna pierś a właściwie to sam sutek. A jeżeli była by to ciąża to już 6 tydzień a nie mam żadnych objawów wczesnej ciąży. Mam nadzieję że to wszystko spowodowane stresem. No nic jutro zrobimy test dla pewności i wszystko się okaże.