Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam!!! Mam 30 lat i nie radzę sobie z życiem po rozstaniu w związku który trwał 11 lat.Byłam z mężczyzną którego kochałam za którego byłam gotowa oddać swoje życie za którego chciałam wyjść za mąż. Podjęłam nową pracę na początku było wszystko ok ale zaczęło się psuć nie dogadywalismy się nie tego oczekiwałam wracałam z pracy zmęczona i nie wiedziałam w co włożyć rece. przy dzieciach też nie miałam pomocy.wszystki się waliło i wtedy poznałam faceta który patrzy na mnie jak w obrazek który oddałby mi wszystko i zrobiłby dla mnie wszystko jest wspaniałym mężczyzna którego pokochałam ale on ma swoją rodzinę i jest w stanie zostawić swoją rodzinę dla mnie. Zostawiłam mojego partnera od miesiąca jestem sama ale mam wątpliwości cały czas a nawet czasami mam wrażenie że brakuje mi i jednego i drugiego . Całkowicie się załamałam nie wiem co mam robic. Do tego dochodzi chyba depresja i zle myśli nie wiem co mam robic.potrzebuje pomocy bo nie radzę sobie czekać na nową miłość która czeka mnie za miesiąc czy wrócić do starej miłości sama nie wiem pomocy !!!!!!!!!

Gość gość
Przynajmniej pasujecie do siebie, oboje zostawiacze rodziny gorszej dla nowej lepszej, lepszy facet, lepsza kobieta, lepsze dzieci... nowe :-P