Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyplomantka

Feminizm, jak go rozumiecie

Polecane posty

Gość dyplomantka

Mam do Was drogie Panie pytanie o feminizm i o to jak go rozumiecie. Co wam daje? Jak z niego korzystacie w swoim życiu?

Gość gość
Nie jestem feministką ale jestem asertywna

ssanie pały Marksowi, to tak w sferze politycznej w sferze społecznej daje szarym myszkom i sierotom możliwość powiedzenia bardziej dominującemu mężczyźnie: mam swoje zdanie, bo one mi to uświadomiły, choć jestem taką pierdołą, że nigdy sama bym na to nie wpadła! generalnie no taki szczyt lewackości, zero indywidualizmu, tylko musisz się powoływać na bio kolektyw, na k***sów albo c**y. żal.pl

Gość gość
Feministki to powód z jakiego teraz musi pracować w związku i kobieta i facet aby tylko przeżyć, a często też potrzebne masywne długi. I co wam z tego było idiotki? Dzieci wam wychowują obcy ludzie, wy wypruwacie sobie żyły robiąc "kariery", i myślicie że macie wolność i jesteście wyzwolone? A tu doopa, tylko finansowe niewolnictwo, stresy, rozwody itp., a miało być tak pięknie, oj idiotki, wszystko co dotykacie spíerdolicie.

Gość gość
finansowe niewolnictwo mają wszyscy bo jesteście niewolnikami masonerii i systemu ,bez względu na płeć,rozwody ? a kto z was kocha bezinteresownie i pięknie ,nikt wszyscy jesteście brzydcy i nędzni ,oprócz

Gość gość
Wole byc niewolnica banku czy korporacji niż faceta