Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie, że Arabowie szanuja Polakow i Rosjan.

Polecane posty

Gość gość

Tak, bo to gleboko wierzace i nacjonalostuczne kraje, nie to co Unia. My kraje wschodu jesteśmy jak wybredna kobieta dama. Kraje zachodu goscinne jak gościnne w kroku sa panie lekkich obyczajow. Unia jestjak dom publiczny poniekąd

Gość obecny
tak, to szanowanie Polaków i Polek zauważyłem pracując w Londynie dla Arabusa, który ożenił się z Polką , Dorota miała bardzo fioletowe oczy i była zapuchnięta , więc w chwili wolnej zapytałem Dorotkę , co i dlaczego to 'bydle' tak bije naszą dziewczynę z Polski ? nie chciała się żalić ale po kilku dniach się otworzyła i beczała , bardzo płakała , bardzo była fioletowa pod oczami i w płaczu powiedziała, że liczyła na lepsze życie, że wyrwała się ze wsi polskiej , gdzie psy d****i szczekały i wrony zawracały a w Londynie to 'bydle' budowało kolejny hotel w dzielnicy Hammerstweet , był wolny i bardzo bogaty , w restauracji wsunął na palec bardzo drogi pierścionek a teraz bije mnie kilka razy dziennie aż do krwi ! - gdy przyjechał Arabus i przywiózł ceramikę do montażu to pierwszy lepszy kibel rozbiłem na jego łbie , zalał się farbą , poszedłem w stronę underground , mam nadzieję że bydle zdechło

Gość gość
Powinno się pomagać, tym prawdziwym uchodźcom z Syrii czy Iraku. Ale dlaczego wpuszczają do Europy pół Afryki i to bez żadnej weryfikacji. Mam znajomego Irakijczyka. Biegle mówi w 5 językach obcych, pracuje i robi studia podyplomowe. Ale swój kraj opuści dopiero wtedy, gdy nie będzie mógł tam pozostać z powodu wojny. Chociaż działania wojenny toczą się 50km i w każdym dniu mogą się przesunąć.

Gość gość
Trzeba było go dobić a nie, zastanawiać się i posiłkować matką ludzi głupich!

Gość gość
jak mają szanować puszczalskie przybłędy z Polski

Gość gość
Prawdziwi Syryjczycy, którzy zasługują na to, by uniknąć konfliktów zbrojnych i wojny, nie mają nawet szansy ani możliwości by marzyć o ucieczce do EU czy gdziekolwiek. Nie stać ich na to, są tak biedni że na nic ich nie stać. Ci których stać to najgorszy sort i oni są już w EU -To rak! Będzie toczył Europę przez kolejne pokolenia!

Gość gość
Do 23.25 I co Dorotka chciała się wyrwać z wiochy i wyrwała Araba, bo był bogaty i dał jej drogi pierścionek? Wcale mi jej nie żal, tylko jego że na taką pazerną wieśniarę trafił

Gość gość
Dorotka i inne w Anglii to pewnie te wulgarne okropne pyskate laski co to sa bardziej brytyjskie niz big ben po tygodniy bycia na wyspach. Nie szanuje Polakow w uk i nie dziwie sie, ze Brytyjczycy ixh nie lubia. Taka sama dzicz jak Ukraincy w Polsce. Zreszta dorotka sama sobie winna. Temat jest o naszej nacji ogolem a nie o dajkach

Gość gość
adlaczego uciekaja do europy przeciez Arabia Saudyjska to bogaty kraj nawet europejczycy tam pracują oto jest pytanie dla czego sami mezczyzni uciekaja do europy i to bez zon i dzieci

Gość gość
Araby mają racje, bo babe trzeba lać po mordzie przynajmniej raz na tydzień aby pamiętała kto jest panem i aby palma z dobrobytu jej nie odwaliła jak polkom w kraju, którym się píerdoli na nadmiaru kasy męża

Gość gość
Arabia nie chce pasożytów, zalewają nimi Europę by zniszczyć Europę. Europa się na to zgadza. Tak samo jak Polska przyjmuje najgorszych wrogow - Ukraincow.Ja mam sąsiada z Afryki i dopiero wizyta Panstwa z Urzedu ds. Cudzoziemcow mi to uswiadomila, w ogole mi nie przeszkadza jego obecność, natomiast bylam w weekend u koleżanki, ona wynajmuje mieszkanie obok banderowców, na 45 metrach mieszka z 6 chłopa, codzienne libacje, chleją, drą się, rzygi na klatce, no koszmar i co ona ma zrobić? ma tanio mieszkanie i co? zrezygnować bo obok się zadomowilo takie coś? :(

Gość gość
Temat był o Arabach ogolnie, a nie o dzikusach. Arabowie to rowniez chrześcijanie z Syrii. Takich to bym nawet do domu przygarnela.

Gość gość
Tak tylko ze mieszkając w Londynie Arabowie byli czyści i kulturalni teraz mieszkam w pl nad ukraincami szkoda gadać , mogliby się od Arabów kultury uczyć

Gość Sonia Blade
To te jepane media nas szczują, jepani politycy nam tu ich sztucznie zwożą obiecując rozdawnictwo.

Gość gość
to nie kwestia narodowości tylko ideologii. Islam to zło myślicie czemu do izralela ich nie przyjmują, tak samo turcja. to co idzie do europy to najgorsza swołocz nawet jak na islam.