Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość1234567890

Jestem w ciąży ?

Polecane posty

Gość Gość1234567890

Witam, Mam pewien problem. Otóż dzień po miesiączce miałam zbliżenie ze swoim chłopakiem. Podczas tego dotykał on moje miejsca intymne dłońmi i swoim penisem również . On doszedł prawie do orgazmu . Po tym zdarzeniu od czasu do czasu kluje i bola mnie okolice podbrzusza i czasem mnie mdli ale nie wiem czy to problem z moim odżywianiem czy to ciąża . Martwi mnie teraz czy przez tą sytuację mogłam zajść w ciążę? Czytałam wiele na internecie i niektórzy mówią że tak a inny są innego zdania. Mam 19 lat i bylo to moje pierwsze takie zbliżenie.

Gość gość
Skoro nie jesteś gotowa na ciążę, a nie masz zielonego pojęcia o zabezpieczeniu to nie ściągaj gaci! Czego oczekujesz po forum? ?! Może jesteś mooze nie. Nikt z nas z Wami w łóżku nie siedział. Trzeba myśleć,nawet zabierając się za sex

Gość gość
Jeśli się podejrzewa ciążę to trzeba zrobić test -inaczej się tego nie stwierdzi. :O Jeśli sperma trafiła do pochwy i były to dni płodne to mogłaś zajść w ciążę! Inaczej nie ma szans. Dlaczego to cholery tak się bezmyślnie zachowujecie a potem płacz i jęczenie że może ciąża?