Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cczy to już czas na wyprawkę?

Polecane posty

Gość gość

Witam poród mam na 26 kwietnia ale już doczekać się nie mogę.... Dziewczyny czy już czas na kupowanie pieluch kocyków ubranek itp. Czy jeszcze się wstrzymać???? Wiem troche dziwne pytanie hah.

Gość gość
Możesz kupować śmiało:) masz jeszcze dużo czasu do porodu, możesz sobie spokojnie kupować na raty, popytac co kupować czego nie:)

Gość gość
Ja mam na 15.03 i nie mam nic::-) Wszystko kupię w smyku. Jeden wyjazd i pełne auto. Jakoś tak nie mam natchnienia na zakupy.

Gość gość
A ja mam termin na luty i dopiero kupiłam ( prawie) wszystko co trzeba. Może powiecie ze jestem dziwna ale zupełnie nie sprawia mi to przyjemności. Teraz to Pikuś bo większość rzeczy mialam bo to 2 dziecko ale wybór wózka , nosidla , łóżeczka, materacyka, niani elektronicznej, laktatora i innych "większych"rzeczy oznaczało ze o każdej rzeczy trzeba było poczytać, podjechać do sklepu i poogladac, zastanowić się gdzie kupić ( zazwyczaj net bo taniej ), potem przyjmować kurierów etc :) mnie to po prostu meczylo i nudziło. Już nie mówiąc o kosztach. Teraz rzeczy do kupienia było dużo mniej ale jak mam kupić stanik do karmienia czy podpaski poporodowe lub majty xxl to mnie telepie:) odkladalam to więc jak tylko mogłam.

Gość gość
Ja mam termin na czerwiec, mąż niby pogaduje, żeby większe rzeczy już kupować ale mi się jakoś nie śpieszy, u nas też drugie dziecko. Pierwsze też urodziłam w czerwcu i w marcu już miałam wszystko kupione, doczekać się nie mogłam :) a teraz mam dwa sklepy na allegro, gdzie kupię większość rzeczy, stacjonarny gdzie kupię butelki itp. A o laktatorze, niani itp to już mi się myśleć nie chce, tyle tego że nie mam pojęcia co wybrać. Tak naprawdę to zakupy można zrobić w jeden dzień.

Gość gość
u nas termin na lipiec i... mamy juz wszystko procz lekow, wozka, lozeczka i kosmetyków. Wszystko jest oczywiscie pochowane i zapakowane. Mysle, ze to sprawa indywidualna

Gość gość
kupic to raz a potem poprac to wszystko i uprasować to drugie

Gość gość
Na pewno nie możesz zwlekać z kupnem wózka do ostatniej chwili. Na dobre wózki czeka się nawet 6 tygodni. My tyle czekaliśmy na Anexa Sporta ale było warto bo jeździ się rewelacyjnie:) polecam