Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy poszlibyscie do pracy na 8 h w sytuacji kiedy macie inna

Polecane posty

Gość gość

prace mniej ambitna ale mozecie pracowac jak wam pasuje.A zarobki takie same.I przepracowujesz miesiecznie ok 100h.

Nie rozumiem. To znaczy nie wiem ile godzin przepracowujesz w tej pracy. Możesz rzucić jakieś jasne porównanie?

Gość gość
1 praca - pracuje 1dzien w tyg. po ok 8 h. zarabiam w niej ok 500zł. a 2 praca zwykle zaczyna sie ok 20 kazdego miesiaca do konca miesiaca.Mam zlecenie do wykonania, termin moge je zrobic w 1 dzien moge robic 3 dni.Mam placone za sztuke.Zwykle tutaj przepracowuje 60h i mam ok 1000zł. mi chodzi o prace taka gdzie ja musze siedziec te 8 h w biurzem w jakim zakladzie. A w tej pracy obecnej sama sbie ustalam h pracy.Mam zrobic tak aby sie wyrobic.Nie mam nad soba szefa co stoi i patrzy na rece.pracuje po za firma.

Jeśli dobrze zrozumiałem: - 8h = 1 wybrany dzień w tygodniu - za 32h masz 500zł (1 praca) - pod koniec miesiąca masz zlecenie zwykle ok. 60h za 1000zł (2 praca) Wziąłbym obie naraz jeśli miałbym czas. Lub drugą dlatego, że mam więcej pieniędzy. Gdybym w pierwszej mógł pracować w sumie ok. 60h za 1000zł, to bym wybrał pierwszą.

Gość gość
ja pracuje w 2 tych miejscach.Nic ambitnego. bo tylko roznoszenie reklam.