Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o takim zachowaniu kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Niezła z niej manipulantka, flirtujemy trochę ze sobą, znamy się z pracy mi na niej zależy, widze że też nie jestem jej obojętny. Ostatnio miała miejsce dziwna sytuacja, przyjechal facet z innej firmy i chyba już dawniej współpracowali, no i ja robiłem swoje, a oni swoje, ona wtedy specjalnie mnie ignorowała, z nim gadała, nie żeby flirtowac czy coś ale to było zauważalne wręcz sztuczne. Byłem zazdrosny co ona od razu wychwyciła, i według mnie się z tego cieszyla, nie odzywalem sie do niej i unikalem tego dnia a ona uśmiechała się i przymilala do mnie gdy to zauważyła

Gość gość
Chyba powinniście po prostu pogadać...nie można flirtować w nieskończoność. Albo to przerodzi się w coś poważniejszego albo powinno się zakończyć.

Gość gość
To ten żałosny typ księżniczki który chce być adorowany z 929292020201 stron , daj sobie spokój mała głupia intrygantka która cieszy kiedy ktoś lata za nią jak pies

Gość gość
Też tak pomyślałem, ale już następnym razem zachowywala się normalnie, to zauważyłem. Ale to chyba jednak taki typ co lubi się podobać

Gość gość
Znajdź sobie normalną spokojną dziewczyne bo taka flirciara Cię wykonczy psychicznie na dłuższą metę , niech pajacuje sobie dalej

Gość gość
up

Gość gość
Tak, spokojną, nudną dziewczynę i zanudź się z nią na śmierć po pewnym czasie.Słuchaj,ja też miałam takie zagrywki zeby sprawdzić, czy mu zależy. A kiedy zrobiło się między nami poważnie, byłam tylko jego.Cierpliwości.Pokaż czasem tą zazdrość.

Gość gość
To zależy co lubisz. Może to jakaś świetna laska, z którą nie będziesz się nudził, albo coś powiedziałeś, lub zachowałeś się co ją zdenerwowało. Pomyśl... Flirt jest fajny i to, że jakaś laska z Tobą flirtuje, nie oznacza, że chce związku, zwłaszcza, że razem pracujecie. Osoba powyżej ma 1005 racje.

Gość gość
bezzebny azor, jakie laski jakie flirty?