Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to zdrada ???

Polecane posty

Gość gość

Może zacznę od początku ... od niespełna 2 lat jestem mężatką. Mamy kilkumiesięczne dziecko. Po urodzeniu dziecka trochę oddaliliśmy się od siebie z mężem...Nie uprawiamy sexu tak często jak kiedyś, nie mamy czasu na wspólne wyjścia bez dziecka itd.. Ja jestem przemęczona. Maleństwo jest wymagające i jeszcze nie dało mi przespać ani jednej nocy od czasu porodu. Mój mąż nie do końca to rozumie... Tydzień temu mój mąż był na wieczorze kawalerskim swojego kolegi. Dowiedziałam się, że w tańcu obmacywał jakąś dziewczynę i że bawił się z nią pół wieczoru. Nie całowali się. Nie doszło też do innych rzeczy. Mimo wszystko serce mi pękło... Ja w domu z naszym dzieckiem a on zabawia się w klubie z jakąś panienką. Przed ślubem nigdy nie było takiej sytuacji. On wręcz nie był typem "klubowicza" wolał zawsze domówki u znajomych. A teraz taka odmiana... przeprosił, powiedział, że żałuje, że mu wstyd i nie potrafi znaleźć na to wytłumaczenia.. Był pijany ale wszystko pamięta - czyli był świadomy tego co robi... Czy według Was to już jest zdrada? Mi brak słow.... sama nie wiem jak to nazwać....jest mi cholernie przykro i czuje obrzydzenie na samą myśl o tym wszystkim...Nie wiem czy i kiedy mi to minie....

Gość gość
nie uprawiasz z nim sexu i sie dziwisz , myslisz ze zdrowy facet bedzie zyl bez sexu i czekal ze dasz mu cipki raz na miesiac , ile ty masz lat , potem takie jak ty sie dziwia ze facet zdradza

Gość gość
Jaka zdradą?Dziewczyno,

To nie jest zdrada, ale też Twój facet nie rozumie, że zmieniły się priorytety i zwraca mniejszą uwagę na Twoje uczucia, tu trzeba rozmowy. A co Twój mąż robi w weekendy, że nie możesz się wyspać?

Gość gość
Dlaczego piszecie, że to nie jest zdrada? Czujesz się zdradzona? To tak, zostałaś zdradzona. Dla jednego zdradą będzie seks z innym, a dla drugiego pocałunek, a jeszcze innego emocjonalna więź z drugim człowiekiem. Musicie usiąść i porozmawiac, zmienić coś, może dziecko na jeden wieczór w tygodniu podrzucić, którejś z babć i razem wyjśc do kina, restauracji. Nie dziw mu się, to zdrowy mężczyzna, potrzebuje seksu.

Gość gość
Pracuje co drugi weekend, i w tygodniu odbiera sobie dzień wolny. Jeśli chodzi o wstawanie w nocy to próbował ale nie do końca radził sobie wtedy... W ciągu dnia jest ok. Potrafi ją zabawić ale w nocy gorzej... Jeśli chodzi sex to częstotliwość to raz na tydzień. Wiem, że szału nie ma ale kurde zmieniło się nasze życie po pojawieniu się dziecka i ciężko żeby wszystko było tak jak dawniej...przynajmniej teraz na początku....

Gość gość
Zdradą jest złamanie obietnicy, umowy między małżonkami. Nie muszę wspominać, że w każdym małżeństwie ta umowa jest inna. Jest małżonkowie ustalili, że nie będą przekraczać granicy (np obmacywać w tańcu innej osoby) i ktoś łamie te ustalenia to jest to zdrada.

Gość gość
jak by nie patrzył: początek zdrady...wyposzczony chłop zawsze pójdzie do drugiej, chyba tylko religijni tego nie zrobią...

Gość gość
Ja swojej dziewczynie jeszcze nie przysiegalem ze innej jak bedzie chciala to nie bede posuwal