Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrowa żywność

Polecane posty

Gość gość

!UWAGA! Grupowe zakupy smacznej, lokalnej i ekologicznej żywności. Cenisz zdrowie, czas, wygodę i bezpieczeństwo? ZAPRASZAM: https://lokalnyrolnik.pl/osiedle_europejskie W ofercie między innymi: świeży nabiał, jajka, tradycyjne wędliny bez chemii, ryby, soki tłoczone naturalnie, prawdziwy wiejski chleb na zakwasie, ekologiczne warzywa i owoce, a także produkty wegańskie, bezglutenowe i bezcukrowe. Warto! Bo przecież jesteśmy tym, co jemy!

Gość Klaudia

Jeżeli jesteśmy przy temacie zdrowej żywności to polecam e sklep " Dobre Źródło" i zawsze kupuję u nich zaopatrzenie w olej lniany, ocet jabłkowy, siemie, sól himalajska i tym podobne. Na wszystkie produkty sklep oferuję bardzo dobre ceny. 

Gość Olkka

Ja sama nie lubię gotować wiec zazwyczaj jadłam coś na szybko. Dopiero dzięki Wygodnejdiecie zaczęłam jeść zdrowo i fit. Zapewniają mi 5 posiłków dziennie, wszystko smaczne i świeże a ja zawsze mam pod ręką do zjedzenia coś pełnowartościowego- nawet w pracy;)

Najzdrowsze jedzenie to ja zamawiam na dowóz z kateringu dietetycznego ;) wybrałam WygodnąDietę bo mi przyjaciółka poleciła i jestem zadowolona. Najbardziej cieszę się z oszczędności czasu ale smacznie to oni też potrafią gotowac ;)

Ja aktualnie nie wyobrażam sobie samodzielnego gotowania... ;) Tak się przyzwyczaiłam do cateringu dietetycznego (korzystam z Diet4U), że byłoby mi się ciężko przestawić. Zwłaszcza biorąc pod uwagę, że jest to naprawdę zdrowe jedzenie... 

Gość gość

ja już nie miałam siły pilnować wszystkiego co jem, wolałam oddać to w ręce specjalistów
zamawiam teraz catering z wygodnadieta.pl i muszę przyznać, że było to najlepsze rozwiązanie jakie mogłam znaleźć!
polecam